Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
v50pro-hoz van valami alternaiv app amivel a telohoz lehet csatlakoztatni? ami a dobozon volt megadva az feltelepul, de a párositásnál kiirja, hogy nincs eszköz ,
mivel lehet a telefonon megnézni az élőképet vagy onnnan vezérelni?
android 8 vagy feletti rendszer -
8kati
csendes tag
Nagyon úgy tűnik nekem ez lenne a legjobb választás : MGCOOL Explorer 3 4K Sports Camera Erről hallottatok már vagy használ ilyet valaki ?
Sznorizáshoz venném, és a videó alapján ezzel járnék a legjobban, plusz van 4K 60fps is ha jól nézem.
https://www.youtube.com/watch?v=tL4rAUxyTz8
-
beci
őstag
Erről van tapasztalata valakinek? Videók alapján meggyőző.
[link]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
veterán
-
beci
őstag
válasz Donki Hóte #2807 üzenetére
Magáról a termékről.
Rengeteg semmire se valo kaphato a neten...Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
veterán
Ez a magicfilter az a narancs-piros fóliadarab, amit ezen az oldalon vagdalnak
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
8kati
csendes tag
Az olcsóbb kategóriában skubiztam és arra jutottam, hogy lehet az MgCool Explorer 3 vagy az Akaso V50 vagy abból a pro? lenne jó, sznorizáshoz venném és ritkán használnám csak szárazföldön, tehát nem lenne kihasználva ezért is vetettem el még az sjcam 8 pro -t is meg a Xiaomi Yi 4k+-ot. Kérdésem az lenne e kettő közül melyiket javasoljátok, vagy hasonló? Nem tudom a legújabb melyik a Firefly ból a 8 as ? Az esetleg jobb mint a fentiek ? Ezt a videót néztem vízalatt itt az MgCool Explorer 3 volt a legjobb sztem:
https://www.youtube.com/watch?v=tL4rAUxyTz8 -
bozsokiandra
tag
Sziasztok!
SJCAM 5000x kamerát használok menetrögzítőként. Az utóbbi időben sokszor előfordul hogy látszólag elindul a kamera és rögzít, viszont a kártyán mégsincs ott a felvétel. Ha leformázom a kártyát akkor egy darabig jó aztán megint nem.
Ez az SJCAM hibája vagy elfáradt a memóriakártya? -
repvez
addikt
válasz Teasüti #2803 üzenetére
neztem az 1.9es értékelés nem valami bizalomgerjesztő csak úgy mint a 50e felhasználo csak.
esetleg valami másik olyan app amivel , a telefonon keresztül be /ki tudom kacsolni a kamerát és látom az élöképet a telefon kijelzöjén?
Az márcsak hab a tortán, ha esetleg a telefonon is lehetne menteni a videot vagy képet .
-
beci
őstag
válasz bozsokiandra #2814 üzenetére
Nekem anno ugyanezt csinalta.
Rajt van a felvétel,de valamiert a kamera nem latja.Kiveszed,es telon vagy pc-n latod a kartyan.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
8kati
csendes tag
Leszűkült a kör végül, a Xiaomi 4k wifi és a Mijia közt szerintetek melyik a jobb ? Köszi !
-
-
repvez
addikt
tud valaki egy egyszerü ingyenes video szerkesztőt ajánlani az elkészitett videok szerkesztéséhez?
Csak vágás összeillesztés meg zene alárakás ami fontos lenne, efektek annyira nem kell. -
-szabi-
őstag
Szia
GPS adatok feldolgozására korábban ajánlottam egy DashWare nevű ingyenes programot.
Tegyél egy próbát esetleg azt is lehet vele amit te szeretnél.(#2819) Kormi76
Egyetértek.
Egyébként Xiaomi se viszi túlzásba a támogatást.üdv
-
-szabi-
őstag
válasz Teasüti #2822 üzenetére
Azért az ingyenesek közül is lehet szemezgetni.
Egyszerűsége okán ezt használom: Avidemux
Ha több kell akkor ezeket próbálnám:
DaVinci Resolve
HitFilm Express
Lightworks
Shotcut
Persze elég lehet MS gyári programja: Microsoft Fényképek
Ezért nem kell GoPro. -
repvez
addikt
válasz Teasüti #2822 üzenetére
csak azért kételkedtem, mert azt hittem, hogy ezeknek a programoknak nagyobb a közönsége és több féle app közül lehet választani aminek hasonló funkciói vannak.
Egyébként hogyan kéne működésre bírni, mert csak úgy mint a gyárilag ajánlottal hiába indítom el a kamerát és kapcsolom be a wifit, meg az alkalmazásba mindig azt írja, hogy nincs működő wifi kapcsolat, pedig a csatlakozás létrejött a telefon szerint.
A kamerában meg a beállításoknál nincs semmi ami a wifirol szólna.
Szóval még mindig nem tudom, hogyan lehet a telefont és a kamerát összehozni.ű a mellékelt távirányító viszont működik , bár azt sem tudom, hogy hogyan , mert nem jelzi semmi sem, hogy be van e kapcsolva vagy nincs. így lehet, hogy nyomom , de nem ment semmit .A videó vágó szoftvereket köszönöm, már csak kezelni kell megtanulni őket.
-
Teasüti
nagyúr
Többféle app közül? Vkinek bilibe lóg a keze.
Ki akarna appot fejleszteni csak úgy hobbiból egy ilyen ipari hulladékra a futottak még kategóriában?
(Ne érts félre, nekem is ilyen kamerám van. )
A gyártó se tenné szerintem, ha nem lenne trendi funkció. De mivel a nagyok tudják, ezért nekik is imitálni kell vmi hasonlót.Pedig adja magát: telefonon csatlakozol a kamera wifi AP-jára, majd elindítod az alkalmazást.
Ha ez nem jön össze, akkor ott zavar van az erőben. Ez esetben viszont cumi. Ha meg cumi van, akkor meg vagy feladod vagy írsz egy emailt a support-nak és imába foglalod a nevüket, hátha válaszolnak belátható időn belül vmi értelmet sugárzó tört angollal.[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Valószínűleg nagyon amatőr kérdés, de; mijia 4k-n hol lehet a felbontást / EIS-t stb. állítani?
Köszi
yo
-
kenny123
addikt
Köszi!
Tehát ahogy kiveszem, 1080p / 60fps automatán bekapcsolja az EIS-t, ugye?
Köszi!
yo
-
kenny123
addikt
Ahogy elnézem, csak 1080p / 30fps-nél van ilyen opció. De akkor mások hogyan csinálják 1080 / 60-nál a videót EIS-el?
yo
-
kenny123
addikt
Valami frissítési gebasz volt, már van nálam is.
yo
-
vlevi
nagyúr
Kicsit meg trollkodom a topicot, mert nagyon leült.
Ettől azért még messze vannak a kici occó kínai kamerák.
[link]
Megjegyzem a GoPro is.
Másik oldalról viszont nem tudom hogy mutatna egy Eos 5D egy downhill kerékpár kormányán. Illetve meddig maradna rajta -
veterán
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Egy jó barátom szeretne a párjának venni egy sportkamerát, ebben szeretném kérni a szaktudásotokat.
Amit jó lenne, ha tudna a kütyü (nyilván ez kb lehetetlen):
- 4K képes
- HDMI kimenet
- vízálló (sokat járnak külföldön, és sokat vannak a mélyebben a tengerben, ezért fontos, hogy szép legyen a képi világa víz alatt is)
- kézstabilizátor
A keret rá: 50 ezer ropogós forint.
Szerintem 5-10 ezer forint + még nem okoz problémát. Nézegettük a Go Pro HERO 5-t, de az leárazva is 85 ezerért találtunk.Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Amit én kinéztem az ő lene: Yi 4K
[ Szerkesztve ]
-
dynamicrossh
tag
válasz csibusz0314 #2840 üzenetére
Yi 4k, egyik legjobb opció ilyen árban de az alapból nem vízálló és nem adnak hozzá tokot, külön kell venni.
Xiaomi Mijia 4k egy olcsóbb megoldás de ahhoz is külön kell venni tokot.
SJCAM SJ8 Plus - ehhez van egy halom tartozék, vízálló tok is, de 4k-t csak 30 fps-el tud.
GoPro HERO 2018 ez csak 1440p-t tud max, de alapból vízálló meg csak egy go pro.[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Hali!
Mijia 4k-n próbálkozok a time lapse-val (fotó). Mac alá tudnátok ajánlani egy programot, ami összevágja nekem a képeket? A time lapse assembler van meg, de nem nagyon csinál semmit.
Köszi.
yo
-
csibusz0314
aktív tag
válasz dynamicrossh #2841 üzenetére
Köszönöm szépen! Végül az Yi maradt, mivel alzaban volt 54 ezerért, újracsomagolt. És tartalmazta a vízálló tokot ^^ szóval best buy lett belőle.
-
bl4ze
veterán
Thieye T5 Edge tulajok : nálatok is elfelejt a kamera bizonyos beállításokat ?
Nekem az alábbiakat felejti el, ezek tűnnek el :
- torzulás mentesítés
- kép stabilizálásEzeket ha "ON"-ra teszem, legtöbbzör egy következő használatnál megint "OFF" állásban van.
Ez nagyon zavaró, és idegesítő. FW volt frissítve, most egy 20180720 FW van fent.Van valami tippetek, vagy nálatok is ilyen ez ? Köszi.
.:. bl4ze .:.
-
repvez
addikt
Megvolt az első éles próbája a eken alfawise v50pronak, de nem vagyok megelégedve a végeredménnyel.
Oké lehet nem épp ideális környezet volt, de akkor is jobra számitottam.
Végül is ha ugy veszsük egy céleszköz amit pont a videok készitésére fejleztettek.
Szóval egy koncerten szerettem volna felvenni pár részt, de visszanézve a végeredményt használhatatlan.
A hang hallgathatatlanul torzít és a 4k30fps kép is szemcsés és akad, a fényeknél meg kiég.Ez annak tükrében, hogy ugyan ott készitettem videot telefonnal is és az eredmény nem hogy válalható, de még teljesen hallgatható is torzításmentesen a képe is tisztább , részletesebb volt.
Egy MIx-2s 4k30fps volt az ellenpélda.Szóval nem igazán értem, hogy ha valamit videozásra készitenek akkor a hangfelvételen miért sporolnak, hogy ilyen rossz , és nem a vizálló tokban volt.
Készitettem egy próbafelvételt nappal is szikrázó napsutésben, de ott is akad a lejátszás és a szemcésedés ugyan ugy megvan, a képstabilizáció hiányát nem róvom fel hibának,mert az user error.
Ilyen szempontbol melyik az a akció kamera ami nem riad vissza a nagy hanghatások felvételekor sem, mint egy repülönap hajtómühagja, vagy épp egy koncerten a hangos mélyek és magasak?
ÉS mellette tiszzta képet produkál.ja és melyiket lehet töltés közben is használni? vagy ki hogyan készit tobb órás time lapsokat anélkül?
PC-ról vezérelhetőség létezik?[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
akciókamera szerintem különböző sporttevékenységeid felvételére való, mindegyiknek szinte szar a hangja, még gopro-hoz is külsőt használnak akiknek fontos, ráadásul "filléres vackok"-ról beszélünk, pont amire használni akarod, arra komoly technika kell
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
repvez
addikt
DE mint a példa is mutatja, megvalósitható elfogadható szinten is egy hétkoznapi eszközben is mint egy mobil telefon.
DE a telefonhoz képest itt nagyobb lencse és magyobb hely van arra hogy csak azt az egy funkciót megoldja.
Nem kell a chipnek a háttérben zenét vagy internetet böngészni stb..
Csak a video feldolgozás ,és 2 stereo microfon is elférne nagy tartományba való felvétellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest