- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz gyikhuszar #2339 üzenetére
Nekem a Firefly 8S 90° kamerám endurózásra van használva, azt kell hogy mondjam tökéletes, nagyon szépen kisimítja a felvételt.
Pedig itt igénybe van véve rendesen, az útviszonyoknak köszönhetően.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
StLui
veterán
válasz gyikhuszar #2339 üzenetére
szerintem csodák nincsenek, GP6 40%-kal drágább
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
norberto9
aktív tag
válasz gyikhuszar #2465 üzenetére
Pedig van értelme,de ez szubjektív dolog!!!Nekem van 4k-s tévém és visszanézve rajta sokkal jobb minőségűek a videók 4k-ban mint Full HD-ban!
-
HGTimber
tag
válasz gyikhuszar #2597 üzenetére
Garantáltan. Nekem pár napja hozta a postás. 9-10 nap alatt érkezett meg. Jó kis kamera.
-
Blaise
veterán
válasz gyikhuszar #2597 üzenetére
kb 34 ezerre jön ki, viszont kicsit drágábban 170 USD-ért ott van az SJCAM SJ8 PRO, ami már 4K 60 FPS-ben vesz fel, én is vacillálok még ezek között.
-
Watt25
veterán
-
Gaboman
nagyúr
válasz gyikhuszar #2628 üzenetére
Ez a Youtube konvertálási hiba, nálam az eredeti felvételen semmi jele ilyen minőségromlásnak, ahogy oda feltöltöm hamar jelentkezik is a hiba.
Ezért nem is jó ilyen jellegű videókat feltölteni rá, zavaros lesz a kép, miközben az eredeti gyönyörű.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Teasüti
nagyúr
válasz gyikhuszar #2876 üzenetére
Elképzelésem sincs mondjuk egy VLC miért ne játszaná le, akár szoftveresen.
Viszont az látszik a konfigból, hogy közel 10 éves VGA-d van, amihez elméletileg már nem adnak ki új driver-eket. Tudom, mert a családban van egy HD5870 és már csak legacy driver van hozzá 1-2 évvel ezelőttről.
Érdemes lehet felrakni az utolsó kompatibilis meghajtót, hátha... -
huskydog17
addikt
válasz gyikhuszar #2876 üzenetére
A Radeon HD 5000 széria nem tudja gyorsítani az 1080p60-at. Ki kell kapcsolni a hardveres gyorsítást a lejátszóban és akkor jól kell mennie.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
norberto9
aktív tag
válasz gyikhuszar #2921 üzenetére
A tesztek alapján nagyon jó kamerának tűnik,Tényleg ennyire jó?A 4K videó és a képek minősége érdekelene.
-
norberto9
aktív tag
válasz gyikhuszar #2926 üzenetére
Nekem meg pont a 4K60fps miatt tetszik és kellene.
-
trcvk663
tag
válasz gyikhuszar #2926 üzenetére
Szia!
Tudnád esetleg linkelni azt a firmware-t?
-
trcvk663
tag
válasz gyikhuszar #2941 üzenetére
Köszi, ezt találtam meg én is, azt hittem van valami más
-
trcvk663
tag
válasz gyikhuszar #2944 üzenetére
De, fel is raktam.
-
_Jana_
csendes tag
válasz gyikhuszar #2986 üzenetére
Teljesen jó, viszont utánna kell néznem még ,hogy melyik kamerénak mik az előnyei, hátrányai. Szeretek olyat venni amiről tudom is hogy mit tud nyujtani, vagy épp mire kell figyelni. Ahogy néztem használtan is lehet kapni rengetek kamerát jóval olcsóbban. Szerencsére van időm, nyárra kell szóval majd válogatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest