Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
válasz
GoldhandRent #199 üzenetére
túl sokat látsz bele ebbe a szövegbe...
-
sambenez
addikt
válasz
GoldhandRent #194 üzenetére
Amit linkeltél ott ezt is írják a tok megemlítése nélkül: "Water-resistant up to 40 meters under water".
Ha ez így van az jó pont, de én nehezen hiszem el. Hiszen a csatlakozóknál lévő fedél csak simán bepattintós, az meg nem tudja olyan erővel összehúzni, ami 40 méteres víznyomásnak ellenáll.
Plusz ha megnézed a képeket, az alján van 3 nyílás a tetején pedig egy, azokat semmi nem védi a víztől.
Biztos nem én akarok az első lenni aki kipróbálja mikor önti el a víz.Mellesleg melyik szó volt a támadó a hozzászólásomban? Remélem nem azt veszed támadásnak ha valaki nem ért veled egyet?
-
GoldhandRent
őstag
válasz
nem allitom, hogy igazam van, de nem kene ilyen tamadoan hozzaallni... de ugy latszik PH! mar csak ilyen
csak leirtam az eszrevetelemet, es amit olvastam... legalabb valaki utanaolvas -
GoldhandRent
őstag
attól még lehet vízmentes.. ha nézel videót, az akksit úgy kell beletuszkolni (szorul) a helyére.. szerintem kismértékben vízálló a cucc.. de majd kiderül
(plusz.. nem tudom, te hogy vagy vele, de nem feltétlen kell gumi tömítés a vízhatlansághoz... pl: egyszerű petpalack, műanyag éthordó
ha szoros az illeszkedés, akkor vízhatlan a cucc ) máskülönben lehet ott gumi, csak nem fekete, hanem fehér mondjuk
de majd minden kiderül, ha lesznek normális tesztek és leírások a neten
-
KoVee84
senior tag
válasz
Sem az akkunál sem a csatlakozóknál nincs gumitömítés... Kizárt, hogy ez önmagában így bármennyire is vízálló legyen
-
GoldhandRent
őstag
válasz
sambenez #192 üzenetére
[Tessek : "A water-resistant housing allows you to film fascinating water sports"
es utana lentebb irja, hogy a tokkal 40meterig vizallo .. nelkule gondolom 2-3-4 meter
kepeket megnezve nagyon ugyeltek mindenre... dugaljak bedugva ha rajta a fedel, akku fedele is vastag -
GoldhandRent
őstag
válasz
sambenez #192 üzenetére
aztan olvastam mindenfelet, es tobb szol arrol hogy tokkal vizallo csak
viszont a tok lehet egy plusz ero ra (utes plusz vizallosag)... pl telefonok amiket bevihetsz a zuhany ala, de mondjuk nem javallott vizbe dobalni
nehez olyan dolgokrol velemenyt mondani, vitatkozni, ami tulajdonkeppen meg meg se jelent, es a parameterek sem teljesekes nem allitjak az oldalon, de sok-sok minden nincs leirva oda, ami viszont biztos benne van, biztos tudja
(egyebkent eleg tamado jellegu volt a valaszod
)
-
sambenez
addikt
válasz
GoldhandRent #191 üzenetére
Tudnál adni egy linket ahol azt olvastad, hogy vízálló? Mert ilyet még a hivatalos oldalon sem állítanak.
Vagy meg tudod magyarázni miért kell rá ilyen tok, ha egyébként is vízálló? -
GoldhandRent
őstag
Itt ugy nez ki, hozza a Hero4-et, es veri a Hero3-at.. Mar csak meg kene venni
Hajra Xiaomj ^-^[Xiaomi Yi Sport Cam]
Plusz!: allitolag tok nelkul is vizallo
Es a kialakitasat nezve (akksi feszul a helyen, sd kartya, usb tolto nyilasa, akksi nyilasa ) ez eleg valoszinu
-
maj-viktor
őstag
válasz
oroszmtb #189 üzenetére
Hátazért egy GoPro az GoPro... ok, hogy totál marketing meg minden, de azért a hardvere is jobb, ha nem is feltétlenül annyival, amenniy az ára... Értsd 3-4x ár VS SJ4000
SJ4000-nek a fotó nem az erőssége... aki csak erre venné, annak nem ajánlom... a videó módja amiért "áradozni tudunk" ár-érték arányában... arra jó, hogy na ilyen is van benne... fotó mód, de a mondjuk profi munkára nem igazán lehetne használni a fotó módja által kiadott képeket... kilehet hozni belőle dolgokat, de ha ilyen sportkamera kell, ami foto... akkor egyértelműen inkább GoPro
-
oroszmtb
csendes tag
válasz
maj-viktor #185 üzenetére
Félreértettük egymást!
Az sj4000 tök jól teszi a dolgát..Az ára nem sok és imádom amit tud!
Csak előtte kipróbáltam egy Gopro Hero3 Black-et és ott a fotók lényegesebben jobbak voltak.
pl ez itt:[link]
Gondolok itt a kontrasztos témákra,ahol nem voltak sötét és kiégett részek...Jó annyiért tudhatja is
Ezért is várom a xiaomi yi action camera-t... -
dkaroly
csendes tag
Xiaomi yi sports camera képek,és vidi: [link]
-
Pompi
nagyúr
válasz
malnabokor #186 üzenetére
A Wayteq forgalmazza hivatalosan itthon a Xiaomi cuccokat, elképzelhető, hogy bekerül ez is a kínálatba, de, hogy mikor az jó kérdés.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok
Engem is megfogott a Yi camera, kíváncsi lennék, hogy szerintetek Június magasságában lehet majd MO-in is kapni behozottan normális áron (27% áfa + korrekt haszon) bolti garanciával?
-
maj-viktor
őstag
válasz
oroszmtb #184 üzenetére
Nemis "kiegésre" mutattam, csupán "élességre"... hogy videóból jobb eredményt lehet kihozni... az egy spontán teszt volt, nem "profi" előkészített... utómunkával, ha komolyabb munka lenne - lett volna, "értelmesebb eredmény lett volna"... spontán gyors teszt!
(ám én is inkább ajánlom már az sj5000-et)
sportkam piacon, ilyen áron ez nagyon jó termék... persze most jön majd a xiami yi sport cam, meglátjuk ők mit nyújtanak majd közel hasonló áron
-
oroszmtb
csendes tag
válasz
maj-viktor #183 üzenetére
Nincs alacsonyabb időzítés a frissebb Fw-es sem!!! Nekem sj4000 van. NEM wifis! A legújabb Fw van rajta..
Megnéztem a videót és az se valami meggyőző számomra...
Az égbolt sok helyen ki van égve..A saját timelapse próbálkozásaimon is ugyanez volt a gond..
Nekem pedig a felhők miatt lenne értelme elsősorban a timelapse-nek.
Szóval az sj4000 nem igazán jött be nekem. -
maj-viktor
őstag
válasz
oroszmtb #178 üzenetére
Újabb fw-eken van alacsonyabb időzítés is... illetve ajánlom figyelmedbe, hogy videóból csinálj timelapse-t ne a képekből, akkor élesebb - szebb eredmény lesz!
Ahogy itt csináltam pl.:
SJ4000 Sport Camera (GoPro Clone) - Test Video #48 - TimeLapse Tests (From RAW video VS RAW pic)
https://www.youtube.com/watch?v=TteY1O8RT4E -
Pompi
nagyúr
válasz
Flashback #181 üzenetére
Videolapse üzemmódban gondolom. Az meg egyrészt nem mindegyik SJ4000-hez van (nem wifishez nincs), másrészt nem teljesen ugyanaz. A videolapse esetén egy kész videót kapsz ami olyan amilyen (helyenként pl. túltömörít), a képekből összefűzött timelapse-nél nagyobb a szabadság az utómunkához.
-
oroszmtb
csendes tag
válasz
HornedReaper #179 üzenetére
Hát a Gopro és az sjcamok se a formatervezés és ergonómia csúcsai
Nem az volt a céljuk ,hogy jól nézzenek ki.
Mondjuk nekem nem kell hozzá vízálló tok...azokra a feladatokhoz amikhez kell hogy vízálló legyen,arra használom az sj4000et majd -
oroszmtb
csendes tag
Xiaomi Yi kamra én is nagyon kíváncsi vagyok!
Nekem sj4000-em van...Timelapse-re szerettem volna használni ,de gyalázat aminőség és az időzítés is ritka (5sec).. Remélem ez jobb lesz... -
bartal996
tag
Nagyon kíváncsi leszek erre a xiamoi kamra.. főleg a minőségére, na meg , hogy mennyibe fog kerülni hozzá a vízálló tok..
-
KoVee84
senior tag
válasz
Cindercone82 #170 üzenetére
-
nrk
tag
Csoda, hogy töltőkábelt adtak hozzá.
Egyébként szimpatikusnak tűnik, nekem van pár MI cuccom és mind tökéletes, főleg a powerbank ami nagyon frankó, mint kapacitásban mint anyaghasználatban. Szóval a minőséggel elvileg nem lehet majd gond.
Am már ha powerbank, nyugodt szívvel tudom ajánlani, akik külső aksiról töltenék vagy használat közben arról üzemeltetnék. SJ4000-el és Sony AS20-al is frankón működik.
Powerbank: [link]
-
KoVee84
senior tag
válasz
Cindercone82 #168 üzenetére
nem akartál sokat költeni? 45.000 b@azz
Sj4000 - 20k
Sony AS20 - 25k
SJ5000+ - 46k -
Cindercone82
tag
Üdv!
Én nemrég vásároltam egy G-Eye 2 márkájú sportkamerát a Decathlonba. Sokáig agyaltam hogy milyet vegyek, nem akartam sokat költeni. Az összehasonlító tesztek alapján jónak tűnt. 2 verzió érhető el, én az olcsóbbikat vettem ami csak 30 fps-t tud 1080p felbontásban. Egyébként az AEE Camea gyártja, de a neten úgy is rá lehet bukkanni hogy PNJ Cam. Elég massziv háza van és jók a tartozékok is hozzá. Már idő közben rendeltem a "kínai nagykerből" fej,mellkas,kormány és nyeregcső tartót. Tökéletesen teszi a dolgát, a képminősége árához képest kifogástalan. Meg vagyok vele eléged! Bátran ajánlom bárkinek! És 2 év garanciát vállal a Decathlon rá.
Ha valakit érdekel tudok mutatni teszt videót meg képet. -
KoVee84
senior tag
-
maj-viktor
őstag
Hmmm helyes Xiaomi-ék jó írányba mennek... lepipálni az Apple-t és Samsung-ot is okostelefon témában ár/minőség arányban a legjobb! Ott rohamos tempóban vesznek el az Apple/Samsung táborból potenciális vásárlókat.. OKKAL!
Múltkor már szemeztem IP camerájukkal... most akkor már sport kamera is... az ár / minőség függvény lesz, hogy letudja-e taszítani a SJCAM-ot, (SJ4000-SJ5000) ami lássuk be nagyon jó ár/minőséget ad (tartozékok is)
Szóval úgy érzem kicsit későn jöttek... de meg talán épp időben, hogy komoly szeletet kihasítsanak a sportkamera piacból (GoPro - Drift - SONY - SJCAM), ahogy komoly előretörésben is vannak az okostelefon piacon is
Ambarella chip kedvező... optimalizálássukkal nem lesz kétségem, hogy jóirányba csinálják (okostelefonjaikból ítélve), szóval hmm. meglátjuk mi sül ki (én pozitívat várok - látom)
Kevés tartozék mínusz pont sjcam-mala szemben, de ha ezt is GoPro tarozék kompatibilissé tesszük, mint pl. a SONY-t máris jó... (bár ja alapból nincs vízálló tok, már mínusz, az SJCAM és SONY esetén is ALAP, pedig a SONY sem viszi túlzásba a tartozékokat, épp mint a GoPro... komoly bevételi forrás az eredeti tartozékok a GoPro-nal és a SONY-nak)Mondjuk ez az ocsmány szín nekem nagyon nem pálya... mondjuk megértem, hogy pl. "elveszés esetén", pl. hóba / vízbe... feltűnő! De akkor miért nem lehet már csak 1 szín, mondjuk csak a rikító sárga vagy rikító kék! (bár látom van csak fehér is)
-
I3ence
tag
Tegnap majdnem rendeltem egy SJ M10-et, aztán úgy voltam vele, várok még picit, de jól tettem
Ez alapján lehet jár mellé ház, mondjuk én a szelfibot nélküli verziót rendeltem, de majd kiderül
-
Pompi
nagyúr
válasz
sambenez #156 üzenetére
A hivatalos press release szerint 399 Yuan a Basic Edition ára, ami 0,16 körüli yuan - usd árfolyammal számolva 64 dollár lenne. Az engadget is ezt hozta le, én ott olvastam először. De sorolhatnám még a 64 dolláros híreket amúgy: The Verge, TNW, phoneArena
De akkor ezek szerint a valóság már mást mutat.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
sambenez #156 üzenetére
ibuygou még a megbízható xiaomi-bolt:
http://www.ibuygou.com/p-pre-order-xiaomi-yi-sports-camera-6620.htmlVízálló lehet alapból?! A lencse elé valóban jól jönne a védelem...
-
Pompi
nagyúr
Na a Xiaomi is beszáll a bizniszbe. Xiaomi Yi Sport Camera
Specek alapján nem lesz ez rossz, 60fps@1080p, de slow motion is van 240fps@720p ami ütős ebben az árszegmensben, Ambarella A7LS proci, Sony szenzor, 64 dolláros ár. Nyamm. -
Pompi
nagyúr
WayteQ HD1000W - ránézésre egy újabb SJ klón.
Bruttó 32ezer forint körül elérhető. -
settenkex
tag
válasz
maj-viktor #150 üzenetére
Tudom, nekem is van sony... pl edigitalnál, ahol csak rendelésre...
-
settenkex
tag
válasz
maj-viktor #148 üzenetére
Tudom, hogy nem tesco féle leárazás
de emellé még ingyen van a szállítás is. Amúgy inkább átlagárhoz nézd(van ahol nincs is készleten), úgy viszont nem is rossz, meg összességében jo ha megy le az ára....
-
settenkex
tag
eMagnál megint akcióznak, így 40 alá bevitték az új jóárasított Hero-t.
Illetve e mellett még pár másik kamerának az árát is csökkentették, aki ilyenben gondolkodott most érdemes nézni. -
haladó
tag
Győri tescoba (vagy bármely másba) van még AS20, tudja valaki?
-
Attila444
aktív tag
-
settenkex
tag
válasz
szobipeti199 #139 üzenetére
Nem éri meg ilyet venni. Van sokféle olcsó sportkamera, viszont azok közül nem mind jó. A névtelenek általában nem. Van az SJCAM sorozat, ami viszont már megéri, de abból is van egy-két változat, amik jobban és vannak amik kevésbé mennek. A Te általad linkelt formavilágban is kapható SJCAM, de inkább nem azt ajánlanám.
A másik jelölted viszont egyértelműen jobb vétel és megéri a plusz 10-et rákölteni! Főleg azért, mert az nem egy 25-30 ezer forintos kamera, hanem bolti áron 60 ezer forintos!
Ezt a jelenlegi aprós árat csak a Tesco-nak köszönhetjük, emiatt most nagyon bestbuy a Sony AS20.
Össze sem lehet hasonlítani a fentivel...Ajánlom amúgy itt a fórumon az SJ4000, SJ5000 és a Sony sportkamerák topikokat, abból tudsz tájékozódni és jó döntést hozni.
Fontos! SJCAM-okat nem mindegy honnan veszel, mivel sok hamisítvány is van a piacon (még itthon is)! De segítenek a topikban. -
zoli03
őstag
válasz
szobipeti199 #139 üzenetére
Nem jön rá +27% ÁFA, mert az Egyesült Királyságból küldik. Amúgy nem venném meg, semmit se tudni róla a műszaki adatokon kívül.
-
szobipeti199
tag
Szisztok!
Akciókamerát szeretnék venni, és ebayen kinéztem egy típust. Ez lenne az. Nemtudom elfogadható képet csinál e és megérné e az árát (14ezer lenne mire ittvan) Egyáltalán érdemes e ilyen nevenincs kamerákat venni, vagy nagyon lutri hogy milyen lesz a képminősége? Másik jelölt a sony as20. Ugye most egy 10essel drágábban azt belehet szerezni. Megéri rááldozni az a plusz10ezret vagy ez a kínai cucc is jó lehet? Mi a véleményetek? köszönöm előre is!Nameg a kínaira rájön még a 27% kapuadó is nem?
-
haladó
tag
Na igen az jónak tűnik
maj-viktor
És a wifimentes olcsóbb? Esetleg laposabbszerk: itt a linkelt videon látni hogy a gopronak stabilabb a képe és nekem pl ez lenne igen fontos szempont! Az SJ4000 kéksége a goprohoz képest nem igazán tetszik. E teszt aalapján a goprot venném, bár sok az a 40k. Remélem az SJ5000 ezekben jobb lesz a 4000hez képest.
-
Pompi
nagyúr
Mosógépre kell rakni centrifugálás közben
Vagy egy szallagos magnóra -
haladó
tag
válasz
maj-viktor #132 üzenetére
Engem egy SJ4000 &SJ5000 wifi (wifi meentes nincs?) összehasonlítás érdekelne, és amire kíváncsi lennék főleg, hogy a rezgéssel mit tud kezdeni az 5000. Tehát ha pl motorra van rögzítve a cam és a (z offroad) motornak is olyan részére ami kevésbé fix (sárvédő közepe-vége). Nemtudom hogy a motoron kívül milyen eszközzel tudnál ilyen kedvezőtlen feltételeket teremteni...
De már vmi hasonló is megtenné..
AKár lesz ilyen akár nem..
-
maj-viktor
őstag
Berakom ide is, immáron én is betáraztam az újabb modellekből (SJ5000 WiFi & SJ5000 WiFi PLUS), így akit érdekelnek "compare" videók, írják meg milyen "élethelyzetben" melyik kamerákkal, stb. és ahogy lesz/van szabadidőm - csinálok!
(Szal ami van most kézben: SJ4000 - SJCAM SJ4000 - SJCAM SJ4000 WiFi - SJCAM SJ5000 WiFi - SJCAM SJ5000 WiFi PLUS - SONY AS20)
-
v.andras
újonc
Ha valakit érdekel: Debrecen, Mikepércsi úti Tescoban még volt 6 db 2015.02.04. 16:00-kor. 22,5 E-ért.Sony Hdr AS20
Egyébként teljesen elégedett vagyok vele! Kivéve, hogy nem lehet törölni PC-re csatlakoztatott cam-on keresztül a fájlokat...
Minek LCD? Okostelefon mint kijelző és vezérlő= szuper megoldás!!!!!
-
settenkex
tag
Hamarosan csinálok egy Dimika tesztet. Nem tudom ki ismeri a kamerát, de ha kérdése van, írja meg és azt is beleveszem a tesztbe! Amúgy elsőre jó kis kütyünek tűnik, szerintem színvilágát tekintve jobb, mint a Mobius (ebben lehet velem vitát kezdeni
), súlyra pedig azonos.
Addig is ízelítőnek: Dimika teszt hamarosan...
-
morge
tag
Csőre? Fogalmam sincs.
- Jó a lassítás! -
nemdan
senior tag
AS20 mai Slow Motion.
-
morge
tag
válasz
maj-viktor #122 üzenetére
Nem ,én arra gondoltam hogy az autó belseje, és a külső kép is világos és tiszta legyen, illetve egy versenyautóban a hang sem mellékes. A forma nem lényeg. csőre rögzítem magam mögött.
-
morge
tag
válasz
maj-viktor #120 üzenetére
Köszönöm.
Nem tudom melyik lenne alkalmasabb versenyautóba, sjcam 4-5000 vagy sony as20? -
maj-viktor
őstag
Nem az... szerintem még maga az eladó sem tudja mit árul az egyik képen ez / a másikon az van... és egyiksem eredeti SJ5000!
Aki nem tud saját fotót felrakni az eladó termékről... csak studiófotót, attól nem vásárolunk! Aranyszabály!
...és tipikus vatera-s dropshipper...
Eladó i+ oldala: "Vásárlás előtt minden esetben kérdezzen rá, hogy van-e a termékből készleten, ha ezt nem teszi meg, elfogadja, hogy a termék beszerzési ideje utalástól számított maximum 25 munkanap!
A termékek beszerzési intervalluma átlagosan 10-20 munkanap."
dx.com-os vízjeles képek vannak, így valszeg onnan rendeli meg neked...Az EREDETI SJ4000-ek így néznek ki doboz / külső:
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1531890010393516Az EREDETI SJ5000-ek meg így
(ezek esetén minden eredeti darab már SJCAM logós):
SJ5000 - SJ5000 WiFi - SJ5000 WiFi PLUSSJ5000-nek itt van külön topikja:
http://prohardver.hu/tema/sjcam_sj5000_fullhd_vizallo_action_cam/friss.html -
morge
tag
Ez szerintetek eredeti? Mert árban nem rossz. http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/digitalis_videokamera/1080p_sj5000_kamera_vizallo_gopro_rep_wifi_2051_2_2029843697.html
-
maj-viktor
őstag
Mostmár tényleg kéne mérnem (centivel és szögmérővel), hogy mekkora az akkora... mint vízszintes és függöleges szögbe... mert már más is írta, hogy "nincs 170fok" az SJ4000 és mint láthatjuk az SJ5000 übereli és akkor állítólag a SONY-nak is nagyobbnak tűnik... mégis mindet 170-nek írják... (erre mondtam azt, hogy nem biztos, hogy a vízszintes és a függöleges is 170fokos... mivel 16/9-es képerányú - így "trükközhetnek vele"... de igazából az sj4000-nek is már "kellemesen nagy látószöge van", szóval nem ez a legfőbb érv egy váltásra! Viszont a videón látható SJ5000-nek a auto WB ahogy bemegy a szobába látszik hogy vált át sárgásból a normál fehérre... a SONY-nak meg elvileg alapból jobb a WB... persz ezt majd én is megtapasztalom, ha kezembe lesz a SONY és SJ5000 is... mostmár elvileg jövőhét vége felé mind2 teljesülhet!
... a SONY ugyebár neked! xD )
-
nemdan
senior tag
válasz
maj-viktor #115 üzenetére
Kb. ennyivel nagyobb a Sony látószöge is az SJ4000-től.
-
maj-viktor
őstag
Ezen videó alapján sanszosan hajlanék inkább az SJ5000 WiFi felé...
(kicsit nagyobb látószög és jobb WB)
Csak az a fránya ára!
nettó 100$ VS 140$ (SJ4000 WiFi VS SJ5000 WiFi)Sjcam the big Question. Sj4000 wifi VS Sj5000 wifi
https://www.youtube.com/watch?v=sUMcNXCNsEcHa majd lecsökken mondjuk egy 110$-os szintre...
(ez talán ~1év múlva fordulhat elő)
Mert azért "olcsó sportkamera ügyileg" csak-csak a nettó 100$ a határ -
morge
tag
Töltőt sehol se látok a sonyhoz, nem jár hozzá?
-
morge
tag
Végül csak úgy döntöttem alszom még rá párat. Barátomnak van sj 4000, ne rossz, a sonyt meg nem ismerem, leírás lapján jobbnak tűnik, ezért izgatja a fantáziám. Olx, vagy jófogás, onnan venném 30 körül újonnan. Van ezekből hamisított , hallott már valaki róla?
-
nemdan
senior tag
válasz
Real_Necro #110 üzenetére
Nyersen jobb azért, ez "csak" Internet HD-ba lett renderelve Vegassal.
-
nemdan
senior tag
Sony AS20 120FPS teszt: Slow motion
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest