Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
ThiEYE T5e tulajoktól kérdezem, hogy max felbontáson egy akkumulátorról folyamatos felvételnél mennyi adat keletkezik?
32GBos kártyában gondolkozok mellé, dupla akkuhoz is bőven elég szerintem! -
szabacsik
őstag
Helló. Banggood-ról rebdeltem egy eken h9r-t. A firmware elég fura mert úgy kezdődik az első sor, hogy h9r mindenkinél másnál- action cam xxx- van. Lehet, hogy utánzatot küldtek? Valaki tudja? Itt egy fotó az elejéről és a fw verzióról
-
Danika256
aktív tag
-
beci
őstag
Az én szemeimnek túl szemcsés,és elmosódott volt a kép.
Szikrázó napsütésben semmi gond vele,de ha már felhős volt az ég napközben,előjöttek a fenti dolgok.Este sem kellett hozzá,elég volt ha nem sütött a nap.A sok zölddel is hadilábon állt,ami nem volt közvetlenül előtte mondjuk egy fa,annál a levelek szinte összefolytak,nem lehetett őket elkülöníteni.Szinte egy db-ban volt az egész.Mondjuk ez kicsit túlzás,de nekem nagyon zavaró volt,főleg motorozásnál,nagyobb sebességnél.Az sj7-nél ilyenek nincsenek. -
stewe2
aktív tag
válasz
Danika256 #1789 üzenetére
Danika256: a látószög fix 170 fok, de a felbontások között van némi különbség, esetleg trükközni is lehet
Mivel ezekben a kamerákban nincs optikai zoom, ezért a látószög csökkentést képkivágással érik el, ez jól látszik a második linken (a torzulás megmarad, csak levágja a széleket). Ami korrigálhatja a (nagylátószögű!!!) lencse torzítását, az a szoftveres utómunka. A fotózásból tudom, hogy a kevésbé torzító ultrawide lencsék mocskosul drágák.
Nagyon nem volt még időm tesztelni, de amit az 5,5" telómon visszanéztem az nagyon rendben volt élesség, színhelyesség, fehéregyensúly, és expozíció szempontjából. Üzemidő egyenlőre a netes videókból.
FrenkTéjlor: az Ambarellák mind fűtenek (az SJ7 is), egyszerűen nincs megfelelő hűtésük ezeknek az apró házaknak (aminek az akku kb. 2/3 részét elfoglalja), és hát a chipset dolgozik rendesen.
Nekem most ez van benne, én csak ettől a tagtól vásárolok (25db) mind eredeti, bontatlan, hibátlan. C10, sztem ez a minimum sebességben, U3 biztos jobb!
Kiegészítők egyenlőre nem érdekelnek, meg valszeg gyártani fogom őket a spec kialakítás miatt. Amúgy a vízálló tokon lévő 2 fül szabván, így bármilyen (GOPRO, SJCAM) kiegészítőt alá tehetsz.
Remélem szabi alatt jól ki lesz terhelve a kamera, esetleg írok majd róla valamit.
Üdv stewe
-
FrenkTéjlor
csendes tag
Köszönöm, ezzel meggyőztél.
Máshol is panaszkodtak a túlmelegedésre és a kevés kiegészítőre, de utóbbiakat csak ki lehet kukázni valahonnan.
SD kártyának megfelel neki egy Samsung 64GB EVO Class10 UHS3 szintén a Gearbestről? 24.49 akciósan, ami nem rossz, ha nem rossz.
Egyéb tuti kiegészítő ami nem árt?
-
Danika256
aktív tag
-
stewe2
aktív tag
Néhány gyors észrevétel (Thieye T5(e)):
+élőben iszonyat kicsi
+brutálisan jó videók (élesség, színek)
+igényes kivitel, kidolgozás, anyaghasználat
+2db akku
+külső mikrofon lehetőség
+narancs színű gumi biztosító a csatin (dögös)
+360 fokos aljzat (erősen tekerni!)
+Androidon több appal is működik (pl:Andoer)
+működő elektronikus képstabilizátor (értelemszerűen 4K-ban nem!)
+állványmenet a talpon-nem tudtam WIFI jelszót, és nevet változtatni a menüben
-melegszik, de még elfogadható
-bazz, hogy nem bírtak volna még egy talpat betenni a csomagba
-nagyon kevés a dedikált kiegészítők kínálata
-a 170 fokos látószög miatt a videókat utómunkálni kell a hordótorzítás miatt, főleg a közeli, beltérben készült felvételeketEgyéb info:
A T5, és a T5e csak a csomagolásban különbözik.
Sajna az ezüst kivitel sztem csak a renderképeken létezik.
A távirányító Firefly néven 3 dodóval olcsóbbÜdv stewe
-
stewe2
aktív tag
válasz
8nemesis8 #1786 üzenetére
FrenkTéjlor, 8nemesis8: tegnap jött meg a készülék. Sajnos nem tudtam megvárni egy akciót, mert jövő héten már a Maroson és a Tiszán evezek. Nekem 148 USD volt összesen Gearbestről, négy nap DPD-vel. Külön öröm, hogy a dollár viszonylag gyenge
Hogy miért Thieye T5(e)?
Mert a kéthetes netezés alatt világossá vált számomra, hogy ma már csak natív 4K-ban szabad gondolkodni (FHD 120fps, 2K 60fps, Giro (EIS) FHD-ban, kiváló, pengeéles videók). Tehát Ambarellás kamerát kerestem, és a végső csatában az SJ7 Star elbukott. Pontosabban semmi pluszt nem adott az összehasonlító videók alapján. Természetesen NEM vitatom, hogy az érintőképernyő, és az ötvözött alumínium készülékház hozza a prémium minőséget, továbbá a support is jobb lehet, ezért az több mint 50 USD árkülönbözet jogos. De mindez nincs kihatással a felvételek minőségére, így én nem vállaltam be (pedig EU Stock-ból is csak 5 USD-vel lett volna drágább, mint CH-ból).Hogy miért nem GIT UP GIT2?
Bár a képminősége kiváló, és a GIRO-ja sztem a legjobb a mezőnyben, azért mégiscsak Novatakes, 2K, és árban húzós ennek ellenére. Egyébként a készülék nagyon tetszett!Hogy miért nem YI2?
Drága.Hogy miért nem GOPRO?
Túlhájpolt, iszonyat drága. A Fanok biztosan el tudják mondani miért jobb mint bármi más, de én a tesztvideók alapján nem jöttem rá. Szinte egyet sem tudok linkelni, ahol a Thieye T5(e) ne hozná a képminőségét. Egyéb tulajdonságai miatt valszeg nem egy ligában játszanak, de sztem akkor is túlárazott.EKEN H9: Specifikációknál elbukott, pedig ez volt az a kamera, ami miatt eleve elkezdtem nézelődni.
Firefly 7S, 8S nem tetszenek a készülékházak (szubjektív).
MGCOOL Explorer 1S Madnem ez lett, sokat csatázott a Elephone EleCam Explorer Elite-tel (azonos hardver, csak a brand más). Még akcióban is lett volna, de nem volt EU-ban, és amikor megláttam egy videóban a Thieye T5-tel, nem volt kérdés, hogy kifizetem-e a 2x árat
Ekkor dől el, hogy a Novatakes gépek kiestek.
Alapvetően Redskull bemutatói voltak hatással rám, de még sok kiváló összehasonlító videó van fent, érdemes böngészni.
A készülék abszolút ajánlott, remélem tudtam segíteni.
Üdv stewe
-
8nemesis8
veterán
válasz
FrenkTéjlor #1785 üzenetére
Pont ugyanebben a cipőben járok
Kültéren minimális a különbség több videó alapján is szerintem! De ha valakinek más a véleménye szívesen olvasom megnézem!
ThiEYE T5e vs SJ7 Star vagy bármi -
FrenkTéjlor
csendes tag
válasz
Nayrobi #1743 üzenetére
Üdv!
Mennyire vagy megelégedve a ThiEYE T5e-vel? Napok óta nézelődök és az SJ7 Star után ezt szemeltem ki, de nem tudom eldönteni, hogy az SJ7 megéri-e a több pénzt. Főleg, hogy most Gearbesten 124 dollár EU stockból a Thieye. Leginkább kültéri felvételeket készítenék, utazások megörökítésére használnám.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ilyet tud valaki Sj7 Star-ra?
[link] -
Danika256
aktív tag
Döntöttem, eladnám az M20-amat! A gyári tartozékokon kívül van hozzá + 2db akksi, USB-s Dual töltő, tudok hozzá adni karóra kivitelű távirányítót is! Kérésre tudok küldeni hozzá sisakra való rögzítőt
Teljesen újszerű, annyi van, hogy a sziklamászás során a tok összeszedett pár kis karcot, de a kép szélén csak akkor látszik, ha teljes látószögben üzemel a kamera. Amúgy nem! Esetleg valakit érdekelne? -
Szoles
senior tag
válasz
nikos21 #1776 üzenetére
Ezek a klasszikus lehúzós-átverős fake kártyák!
Egyszer egy dollárt én is megrizikóztam, persze pofára estem én is.
A 8Gb-osként árult class10-es noname kártya teszt eredménye:
----------------------------------------The media is likely to be defective.
205.9 MByte OK (421687 sectors)
7.2 GByte DATA LOST (15304905 sectors)
Details:0 KByte overwritten (0 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
7.2 GByte corrupted (15304905 sectors)
0 KByte aliased memory (0 sectors)
First error at offset: 0x000000000cde6e00
Expected: 0x000000000cde6e00
Found: 0x00ee2ebfc0f6bfd7
H2testw version 1.3
Writing speed: 7.63 MByte/s
Reading speed: 13.9 MByte/s
H2testw v1.4Tehát a "8 gigás" kártya 205 MB-os, és a sebessége sem éri el az ígértet.
MP3-ba zenét hallgatni elmegy, de másra nem.Nem szabad ilyen szarokat megvenni.
Ui: A Samsung jó kártyákat csinál, jót vettél.
-
baboss
őstag
-
M@rdel
őstag
GearBest Hawkeye Firefly 7S akció.
Majd a hozzáértők megmondják, hogy megéri-e. -
Danika256
aktív tag
válasz
nikos21 #1770 üzenetére
Nem feltétlen rossz a kártya ha ebayről van, főleg ha megbízható helyről vásároltad. Valószínű, persze nem biztos, hogy a sérült adatok már nem menthetőek. Az SD kártyát letesztelheted, hogy nem hibás a a tárolóterület, illetve, hogy tényleg akkora e, mint írják. Egy kis segítség: [link]
Én a H2testw-t használtam, bevált. Ha hibát talált, sajnos kuka a kártya..
@Gsx-rr
Nem kell mindjárt egyből letolni az embert. Én csak leírtam a véleményemet! A minőségben számomra a felvétel minősége számít. Néztem videókat, de a Gopro javára nem igen láttam különbséget! Jó ez az M20 is, akkor ha minden körülmény megfelelő, akkor élvezhető / jó minőségben vesz fel. De nálam a legkevesebbszer legjobbak a körülmények a használati mód miatt.. Azért is kérdeztem, hogy egy SJ6 vagy SJ7-el valamivel előbbre lennék e. A videók alapján az M20 is meggyőzött, aztán pofára esés lett a vége.. Ezért lenne fontos!
-
nikos21
aktív tag
üdv! én is beruházta egy sj5000x elite re és szerintem jól beállítottam szépen müxik és jól hozza a minőséget is
viszont egy clas10 es 32G kártya van benne és a 67 videó ból az utolsó 20 fájlt sérült ként jelenik meg és nem játszható le semmivel nem is sikerült még javítani progival sem ez eléggé kiakasztottmivel egy nyaralás lett rögzítve és fontos lenne, vajon ez mem kártya hiba vagy a kamera cseszte el? Az aksija lemerült egy víz alatti rögzítés közben és miután ki lett cserélve egy feltöltöttre azt követően egyik anyag sem jó.
valami ötlet? a kártya ebay ről van -
Gsx-rr
veterán
válasz
Danika256 #1768 üzenetére
Ugy latom sok fogalmad nincs errol a temarol!
Nevet fizeted meg? Vegul is igaz! A nevet fizeted meg amit a minosegevel ert el! Amugy a Xiaomi bizonyos dolgokban jobb is, errol siman meggyozodhetsz ,mert ez a legtobb fuggetlen tesztoldal szerint igy van! Egy dolog amiben alulmarad az ,hogy nem vizallo!
De ettol fuggetlenul ,tulzas gagyinak emliteni az M20-at. -
-
Danika256
aktív tag
Igen, nyilvánvalóan! De azért élvezhetőnek kéne lennie nem?!
Érdekes módon a youtubeon tükör sima élesek a képek.. Vagy ez már mindig az utómunka eredménye? Mert ha igen akkor rendben, de én nem pont ezt vártam akkor sem. Egy SJ6-7 nyújtana komolyabb érezhető különbséget? Mert nem minden nap jut el az ember olyan helyekre ahol használom és akkor már szeretném, ha normális felvételeket tudnék csinálni.. Ha drágább akkor drágább, majd összejön rá addigra a pénz, mire kell!
-
mrmrg
tag
tudtok olyan helyet javasolni, ahol jó áron lehet tartalék aksit lőni Git2-höz?
(Legkésőbb jövő csütörtökig meg kéne legyen)
Előre is köszi,
Üdv -
Danika256
aktív tag
Akkor lehet Ti mindig napfényes helyen használjátok! Nekem leginkább hegyre kell, olyan helyre ahol ritkán ideális a megvilágítás! 60fps-el picit tényleg jobb, a több képkocka jobban elfedi hibákat, de ettől függetlenül is messze van ez a tükörsima FULL HD éles képtől.. Ennyit a telefonom is tud, sőt..
Nekem olyan kéne ami megközelít legalább egy kézi kamera minőséget, hogy TV-n megnézem, legalább FULL HD-ban olyan legyen, mint egy jó FULL HD film minősége..
Egy SJ6-SJ7 képes erre??Azért nem használtam 60 fps-el én sem, mert az nem természetes, még rosszabbak a mozgások..
-
8nemesis8
veterán
válasz
Nayrobi #1743 üzenetére
Hmmm, ez azért több, mint elég cucc
Tudod linkelni, hogy melyiket vetted pontosan?
Köszi!Esetleg ha nem nagy kérés és nem túl titkos egy 4K-s fájlt tudnál küldeni, ahol látszódik a torzítás vagyis a 170 fokos szög miatti torzítás? Szeretném kipróbálni 1-2 programmal, hogy mennyit lehet rajta gyúrni, hogy nem nagyon legyen ez a halszem kinézete!
Mindenképpen érdekelne a tapasztalatod jövőhéten szeretném megrendelni vagy lemondani róla -
Danika256
aktív tag
Az, hogy többet vártam, jóval többet! Azt tudtam, hogy a mikrofontól sokat nem kell várni, az nem is érdekelt, de hogy a videó minősége is pocsék az azért már gáz. 1080p-ben max minőséggel nem szemcsés képet várnák. Minden beállítás maxon, 30fps-el.. Még csak meg sem közelíti az élesszerű képet a felvétel.. Olyan mint egy kis gagyi telefon kamera.. Hát ezért nem igazán érte meg az árát, ilyen, pedig eredeti!
-
Danika256
aktív tag
Sziasztok!
Lehet volt róla szó korábban, de bevallom lusta vagyok és nem is igen érek rá visszakeresgélni! A lényeg, hogy kifejezetten sportkamerákhoz készült vágószoftver érdekelne, olyan ami külön kezeli a hangsávokat is, lehet mókolni külön a hangot és a képet..Pl. gyorsítás, lassítás..hibajavítások, torzítás javítás és külön a hangsávon is... stb Az sem baj ha fizetős, engem csak a program neve érdekelne!
Köszönöm előre is!
Ui: Amúgy az M20-nak most volt az első éles bevetése, kemény terepen(Mont Blanc), de nem igazán vagyok tőle elhűlve.. Ezért is kéne valami jó program.. A következő nagy bevetésre lehet csere lesz..
-
Nayrobi
őstag
válasz
8nemesis8 #1742 üzenetére
Még nem használtam sokat, lőttem pár 4K videót meg csináltam néhány timelapset szintén 4K-ban, azok meglepően jól néztek ki, ár/érték arányban ez a legjobb kamera amit idáig próbáltam, 36-ból jött ki szállítással együtt. Csak a következő pár napban tudok vele érdemben foglalkozni, majd írok tapasztalatokat, ha érdekel. Rövid használat után viszont az észrevettem, hogy gyorsan melegszik a gép, bár nem tudom hogy ez mit befolyásolna, illetve az androidos apphoz már két update is jött mióta feltettem, tehát a support az okésnak tűnik ilyen szempontból.
-
-
Magnat
veterán
Üdv,
ismerősöm szeretne venni egy olcsó wifis kamerát, akarnék érdeklődni, h itthoni beszerzés esetén 30k alatti kategóriában mi az ajánlott vétel?
Köszi előre is.
-
janosigb
csendes tag
Sziasztok, thieye T5 kamera valakinek nincs aki meg válna tőle?
Illetve tudtok oldalt mondani, ahonnan megvásárolható?
Csak a gearbest van?
Koszi es üdv, Gábor -
mrmrg
tag
Sziasztok!
Git2-hőz milyen selfie botot ajánlotok, ami hazai forrásból is beszerezhető? ( rövid átfutás miatt )
Köszi,
üdv -
Ibituba
aktív tag
Helló!
SJCAM SJ6 LEGEND 4K WIFI 50k-ért jó ár értékarányú kamera? Gondolok it sj4000, és a fentebb említett 5000x-hez képest van az árával közel azonos minőség javulás? -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Van egy kamera ami szimpatikus!
Thieye T5e, viszont elég erős a torzítása.(170 fokos nézőszög miatt gondolom, de törzítva a teret)
Szerintetek ezt utómunkával el lehet tüntetni vagy ezt kell elfogadni? -
beci
őstag
válasz
mark00011 #1728 üzenetére
Amúgy csak belinkelném,amit a srác írt negatívumokat,és párhoz hozzáfűznék...
Hátrány
Az alkatrészek igénytelen gyorszáras fóliákban vannak. Miért nem lehetett lehegeszteni a zacskókat? -ez számít? Nem hinném.
Számítógéphez csatlakoztatva nem töltődik, akármit próbáltam.-esetleg egy firmware csere.
Akku gyenge
Szobában kb. 80 percet lehet vele egyfolytában kamerázni a beigért 90-100 perc helyett. -A 80 perc szerintem jó.És az üzemidő sokminden függvénye.
A 4k 24 fps felbontás semmire se jó.-Főleg,hogy nem valós 4K,szoftveresen van duplázva. Sj7 már valós.
1080p 60fps felbontás kb elmegy, de lehetne jobb.-Erre nem tudok mit írni, sj7-ben ugyanaz a szenzor és proci van mint a Goproban.
Time-lapse funkcióval szobában lámpafénynél élvezhetetlen videókat csinál csak.-??? A Timelapse funkcióval 2 felvétel közti időt tudod beállítani.
Nincs zoom- tényleg nincs.
A használati utasítás semmit se ér, túl rövid, nem mutatja be az egyes funkciókat.-nincs olyan sok,hogy ne tudd értelmezni.
Koncertes hangfelvétel nem a legjobb-mihez képest? -
beci
őstag
válasz
mark00011 #1728 üzenetére
A pénztárcádba én nem látok bele.
De a 10ezres kategória az enyhén szólva még gyerek játéknak sem...
Amúgy szerintem a Gopro túlárazott.
Meg kell találnod a számodra elfogadható középutat.
Nekem az sj7 star volt az. Múlt hétvégén 46ezer volt Gearbesten. Banggoodon most kb 50,ha átmegy a vámon.
Tökéletes gép nincs,még a Gopro sem az. -
mark00011
csendes tag
Az a bajom, hogy indultam a 10 ezres Sencor 3CAM 2000 sportkameráról, már a 70 ezres SJCAM SJ7-nél tartunk még 30-50 ezer forintot ha hozzá teszünk akkor már jobb GoPro-t is lehet venni.
Sokáig a SJCAM M10+ 2K sportkamerán gondolkodtam
utána jött a SJCAM M20 4K
utána inkább a SJCAM SJ6 Legend 4K
Mindegyik kameránál hasonló pozitív és negatív hozzászólások vannak.
Az SJ6 legendnél ez a teszt lombozott le nagyon: teszt link
-
mark00011
csendes tag
Sziasztok!
Akció kamerát keresek 20-50 ezer forint körül. Sok félét találtam, de a végén a teszteknél mindegyikről leteszek. Jó lenne ha 4k-vba tudná a 60 fpst és szép lenne a képe. Szeretnék a felvételekből filmeket, youtubeos klippeket csinálni, valamint tv-n keresztül is szeretném élvezhetően élesen látni amit felvettem.
Gyro legyen benne, mert sok helyen javasolták.Most utoljára már a SJCAM SJ6 LEGEND 4K-t nézegettem, de youtubeon olyan minősíthetetlen felvételeket töltöttek fel amit vele csináltak, hogy több mint felháborító.
Előre is köszönöm a segítséget!
U.I.:
Már írtam ide, de akkor sem jött semmi érdemleges válasz. -
NORBl
aktív tag
Köszi.
Milyen a maszk? Bejönnek ezek nagyon, csak nem tudom, hogy mennyire működnek...?
(#1720) coves8 - De erre, hogy rögzítem a kamerát? Jó a pakk, de van amire nem lenne szükségem, és ezeken kívül van amit különböző még kéne rendelnem. Illetve nem látom, hogy a szállítás Plus mennyibe kerül?
-
beci
őstag
Lenne még 1 kérdésem.
Valahogy megoldható,hogy egy külső vinyora közvetlenül lementsem a felvett videókat a kameráról?Minden külső pc vagy kártyaolvasó nélkül.Kameraban lévő memkarirol közvetlenül egy külső vinyora.Sj7 Star. -
hegyimorc
senior tag
válasz
Becenick #1717 üzenetére
Bármit rögzíthetsz kormányra, meg bárhová, ez nem fogja befolyásolni a választást.
Én sokáig használtam egy Drift Ghost S-t így:
(már nem ezt használom, csak lusta vagyok meghirdetni
)
Az aktuális legjobb vételeket nem ismerem, de majd biztosan jön valaki aki tudja mit érdemes most venni.
-
Becenick
tag
Üdv! Mit ajánlanátok max 30 körül bicóra ?! Kormányra rögzített verziók tetszenek, mint pl ez...
http://road.cc/sites/default/files/styles/main_width/public/images/Dogcam%20Bullet%20R%20Plus/Dogcam%20Bullet%20R%20Plus%20-%20on%20bike.jpg?itok=GUbO0uqA
... de inkább kormány alá lenne szerelve, mint a következő képen (zavar, ha tele van applikálva az egész kormány):
http://content.bikeroar.com/system/content/000/098/166/original/Onboard_bike_camera_Shimano_Team_Novo_Nordisk.jpg?1433444825 -
Nayrobi
őstag
Van valakinek a topicban rajtam kívül Thieye T5e kamerája? Lenne 1-2 kérdésem privátban.
-
NORBl
aktív tag
Néztem ki egy csomó cuccot kamerához. Nem tudom minek van értelme, és mi lenne pénzkidobás. Ránéznétek, hogy ki - melyiket próbálta már, hogy van e olyan amit felesleges megvenni ?
Töltő, pót aksi, ebből csak egyet tartanék meg, a többit eladnám, és akkor van 1 pót aksim. Tényleg, am meddig bírja az aksija ? Mert írta valaki, hogy 13-14 Gb ír tele egy aksival,(1080P) de meddig bírja egy aksi ? Mert nekem van egy 32-gb-os kártyám, aztán csuma. Felesleges akkor 3-4 aksi, ha nincs tárolóhely.
+
Fej,melkas. illetve váll pánt. Hogy tudjam próbálgatni, hogy mihez, melyiket használjam, meg gondolom teljesen más képet nyújtanak.
Case Cover Skin Camera Accessories Soft Silicone Protective Compatible with SJCAM SJ4000 Cameras
Szilikontok
Védő kupakok
Vizen fenntartó "rúd", meg talán egyszerűbb fogni, videózni vele víz alatt. Itt ugye az első egy alap darab, a második valamivel komolyabbnak tűnik. Megéri a felárat ?
Vizen fenntartó szivacs
Selfie botok. Az első szimpatikusabb, hogy olyan a felfogatása, nem magába a kamerának a menetébe kell becsavarni, mint a 2. esetben. Jól gondolom, hogy jobb az első ?
Tároló doboz. Talán az első szimpatikusabb.
Búvárszemüveg, felfogatással. Ez vajon megéri az árát ? Jó termék, működik ? Vagy inkább egy jó szemüveg + pipa, és akkor a fejpántal víz alatti felvételek ?
Baseball satyek, fefogatással ? Működik, faja ?
(#1714) beci.: Dobsz egy linket az alis-ról ?
-
baboss
őstag
-
beci
őstag
Kínából olcsón tudnátok páramentesítőt linkelni amit a kamera mellé kell betenni a vízálló tokba?
-
Ciccuka
veterán
ACME VR05 (feleannyiba kerül) mennyiben rosszabb szerintetek a SJCAM SJ4000 Wifi-tól?
ACME VR03-ról van itt egy videóteszt
-
n0k0m_
tag
Nekem már a 3-7 nap is sok lett volna, elb*sztam
. Végül maradtam a Hawkeye Firefly 7S-nél, hardveresen 5000X Elite, de fele áron. Firmware-eket ugyanúgy tolnak ki rá.
Írtam hogy szeretnék viselhető minőségű álló képeket:
[link]Felvétel minősége és a képstabilizáció is tetszik:
[link]Pót aksi meg elméletileg jó bele a SJ4000-é, majd kiderül. Meg hogy megeszi e majd a Kingston U3 32gb microsd-t.
-
beci
őstag
Na,berendeltem egy Sj7-et,Dhl-el is megállt 50ből,és itt van 3-7 nap alatt.😊
Jön még hozzá 2 aksi külön,és egy töltő.
Viszont vörös szűrőt nem találtam hozzá.
Találkozott már valaki vele? -
n0k0m_
tag
Itthonról kellene, kicsit elkéstem a vásárlással :/
Lamax Action X8 Electra ?
-
beci
őstag
Sj7 star most 176 dollár Kínából. 46500 Ft.Ez jó pénz érte.👍😊
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest