- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
simico #37302 üzenetére
Ó, ebbe mindenki belefut, rendre jelennek meg olyan új lehetőségek, amikkel érdemes lehet átdolgozni a korábbi megoldásokat. Nekem is át kell majd nézzem az egészet, mert van script, amit még 4 éve raktam össze, és azóta sokkal szebben is meg lehetne írni - a repeat is ilyesmi, kezdetben egyáltalán nem volt rá mód, vmikor később jelent meg, nyilván nálad is ezért maradt ki (csak mondjuk nálam ami már ciklusban lévő, összetettebb automatizálás, azokat általában átraktam Appdaemon alá, ott sokkal áttekinthetőbb Pythonban)
Igen, rémlik, h más is belefutott már, a GUI képes ilyen hülye szerkesztést csinálni. SSH amúgy nem muszáj, a Studio Code Server (leánynevén Visual Studio Code) ami tökéletes megoldás scriptek távoli szerkesztésére, mert egy csomó lehetséges hibára már tögtön figyelmeztet, indentálást kényelmesen kezel, stb. Egy böngészőablakban úgy, mintha közvetlenül a gépen dolgoznál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Anime filmek és sorozatok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Windows 10
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- OTP Bank topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged