Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Te mondd hogy hány óra, a te órád régebbi
Első lendületesebb fizetésem után egy Citizen Ecodrive rádiós fekete számlapos acél lett az óra, azt az akkori munkában meg bárhol lehetett hordani. Hétköznapra is, alkalomra is. De a tengerbe nem szívesen vittem volna, így bár úgy gondoltam az elég lesz a köv.30 évre, kicsit amolyan divat felé elbóklászva lett egy Citi Ecodrive Diver's is, szigorúan narancs szíjjal, fekeze számlap, narancsozott mutatók. Az nyárra pólóhoz rövidgatyához jobban megy, és 8-9 méterig biztosan vízálló, tengerben addig teszteltem. Úgy gondoltam ezzel a kettővel megvagyok 30 évre.
Aztán elkezdtem dolgozni acéliparban, és néha hozzá kell nyúlni dolgokhoz. Meg od.abaszni a csuklómat. Oda nem való az ecodrive. Nyilván oda G-shock kell. Abból meg olyan amit le is lehet olvasni, vagyis digitális, kicsitokos GBD-100, fekete-kék óra fehér szíjjal (acélpor azon nem látszik...
) csak lépést számol, meg mutatja az időt. Tud üzenetet meg hívást is jelezni, de nem használom csak néha szinkronizálom.
Na de ezzel szerintem vége is, megvagyok 30 évre.
(Van egy örökölt Timexem, egy Accurist, egy kapott Roamer, meg egy Molnija zsebóra.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Apple iPhone 11 - népalma
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- RETRO GAMER / YOUTUBE STARTER PACK
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) csak lépést számol, meg mutatja az időt. Tud üzenetet meg hívást is jelezni, de nem használom csak néha szinkronizálom.