Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós kamerák
- Video digitalizálás
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Egyedül az élelmiszerben látom ezt a jelenséget, de ott se úgy, hogy az olaszban gyártott nutella mondjuk szarabb a HU, mint a DE polcon, hanem hogy eleve a kínálat is más, és konkrétan mondjuk sonkafelvágottból ami a németeknél a legalja, és nem szívesen veszi senki, az a magyaroknál prémium termék, és van még két árszint alatta. Mondjuk én olyan kiírást sem láttam még semmilyen hústerméken a labancoknál, hogy 15-20% húst tartalmaz. Mo-n meg néztem bután, hogy ezmiafasz. Aztán megvettem az áruház saját márkás termékét, amit ismertem a német boltból, és aminek a német címkére volt ráragasztva a magyar nyelvű. Sör ugyanez. Inkább német dobozost veszek, ami át van matricázva magyarra. Tejtermékeknél meg azon akadok ki mindig, hogy ha van is laktózmentes, akkor dupla áron. Itt is drágább, de mondjuk kb 10 centtel termékenként...
Amúgy meg az a (nem) vicc, hogy az élelmiszer lassan drágább Mo-n, mint nálunk. A minőséget meg lásd fent. Egy palack frissen facsart narancslé egy ezres fölött van? Felénk most, az ordas nagy inflációval ment fel 1,5-ről 2 euróra literje. Mo-n meg tiszta burzsujnak érzem magam, amikor beleteszek 2-3 palackot a kosárba a heti bevásárlásnál.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest