Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Nagyon nem találtam topikot a dolognak, szóval hátha itt
Azért gondoltam kiírni mert itt a fórumon tuti sokan vannak akik x-y egyetemet végeztek, és/vagy a témával foglalkoznak már egy ideje.A kérdés igazából a következő lenne.
TFH egyetemen témaválasztáshoz közeledik az ember, és annyit tud, hogy valamilyen adatbázis/adattárház/adatokhoz kapcsolódó témát szeretne választani.Ti milyen irányban indulnátok el, milyen olyan témák jöhetnének szóba ebben az irányban 2024-ben, amik esetleg időtállóak is lehetnek valamennyire, valamint későbbi munkakarrier során is hasznosnak bizonyulhatnak?
Big Data? AWS? Azure? Valamilyen kifejezett adatbázistechnológia? Adatfeldolgozás? Bármi?
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A17 mobiltelefon
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azért gondoltam kiírni mert itt a fórumon tuti sokan vannak akik x-y egyetemet végeztek, és/vagy a témával foglalkoznak már egy ideje.