Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ja, tehát van nálad igazolvány, csak nem személyi, mert a britek azt nem tudják, mi. Bájos. Jót kacagtunk, vicces lány vagy, jól rászedtél minket. Egyébként sportoláshoz én sem viszek személyit (pedig nekem van, kettő is!), mert a jogsim van a telefontokba becsúsztatva. Telefonos emergency contact jó dolog, amg működik a telefon (baleset után nem bíznék benne 100%-osan), illetve ha valaki tudja használni. Igazolványokon meg nyilván nincs emergency contact, de ha be tudnak azonosítani, onnét kezdve megoldják a többit.
Cica: BT dongle-t én használtam headseettel, teljesen jól működött. Annyi fenntartásom votl a dologgal, hogy nehezen találtam a sok jól csengő kínai márkanév között valami olyat, amiről már hallottam, végül sikerült egy tplinket szerezni, ami még mindig nem egy olyan valami, amiben maradéktalanul megbízok, de működött.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE+kamera+fúvóka+Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest