Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Szintén zenész, hétfőn hazajöttem melóból, hogy nyugodtan tudjak fosni-hányni, doki kiírt egész hétre, erre ma már egészen jól vagyok. Egyszer nekem is lehet szerencsém. Én ma az elmúlt 3 évben felgyűlt fotókat kezdtem el rendszerezni, meg törölni a mobilról, mert lassan kezdett megtelni. Ma felszabadítottam rajta 10GB helyet, de még csak 2020 közepénél tartok.
Ja, és megcsináltam a monitor FW frissítését, mindjárt ki is tudtam kapcsolni a hátuljána világítást. Yesss! Azért onnét látja az ember, hogy öregszik, amikor ilyesmivel rohadtul semmi kedve nincs foglalkozni. Ezt a projektet konkrétan november óta toltam magam előtt, pedig csak össze kellett volna kötni a PC-vel USB-n. Régen (hú, az nagyon régen volt) még képes voltam napokat szívni azzal, hogy linuxot tegyek a routeremre, hogy tudjon pendrive-ot fogadni. Nem azért, mert rá akartam volna dugni egy pendriveot, hanem mert miért ne?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs