- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
ladybug
üzenetére
“…leírva jobban érti a németet.“
Meg az angolt. De még a magyart is. Megvettem egy rakás klasszikust a magyar filmtörténetből dvd-n, de olyan szar a hangmérnöki munka, hogy egy büdös szót nem értek belőle.
Hangosítani sem érdemes, mert a zajok elnyomnak úgyis mindent. Van egy-két hangmérnök zseni, akit bezárnék egy harangtoronyba, és eljátszanék a harangkötéllel szívem szerint. Legutóbb az Interstellart néztem netflixen, amiből konkrétan csak a zenét hallottam, de az kurva hangos volt, ha hangosítottam, akkor jöttek még a zajok is, már zengett az egész ház, de a szereplők még mindig suttogva beszéltek. Majdnem fel is adtam, de inkább levettem a hangot a picsába, és megnéztem némafilmként, felirattal. Nem volt egy nagy élmény, de ez is letudva. Valószínűleg nagyobb élmény lett volna a film rendes hanggal…
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hangosítani sem érdemes, mert a zajok elnyomnak úgyis mindent. Van egy-két hangmérnök zseni, akit bezárnék egy harangtoronyba, és eljátszanék a harangkötéllel szívem szerint. Legutóbb az Interstellart néztem netflixen, amiből konkrétan csak a zenét hallottam, de az kurva hangos volt, ha hangosítottam, akkor jöttek még a zajok is, már zengett az egész ház, de a szereplők még mindig suttogva beszéltek. Majdnem fel is adtam, de inkább levettem a hangot a picsába, és megnéztem némafilmként, felirattal. Nem volt egy nagy élmény, de ez is letudva. Valószínűleg nagyobb élmény lett volna a film rendes hanggal…