Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
“És, még egyszer mondom, szerintem ingatlant tulajdonolni hosszú távon nem rossz dolog. És vagyont / értéket hagyni a gyerekeinkre sem az.“
Nyilván értem, hogy egy örökölt vagyon mennyivel könnyebbé teheti az egyén életét. Ez inkább ilyen milenneha dolog, hogybha senki nem örökölhetne semmit, akkor vajon nobb hely lenne a világ? Nyilván nem, meg ki is játszanák ezt is, ezek inkább olyan elvi dolgok.
A másik ilyen dolog a bújtatott jövedelem, mint a céges autó, üzemanyagkártya, lakhatási költségtérítés, vagy juttatásként adott luxuslakás, meg ilyenek. Biztos irigy vagyok, ja, de szerintem ez sincs rendben így. Tessék mindenkit megfizetni, nyilván, és akkor telik majd lakhatásra, meg közlekedésre is.
Amúgy is egyre gyakrabban gondolkodom azon, hogy milyen faszán fenntarthatatlan pályán élünk nyomatjuk felfelé spirálban a fogyasztást, meg a növekedést, csak ez ugye a végtelenségig nem fog működni. Eddig azért működött, mert kódolva van a rendszerben néhány évtizedenként valami világégés, ami lenullázza, és mehet megint a növekedés őrült tempóban. Persze most tök jó nekünk (fejlett világba születetteknek), de szarok a kilátások, ha belegondolunk, hogy ez milyen irányba mutat.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -50% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs