- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Akkor a másik táborból jelentkezek. Szociális terület.
Eddig 3-5 évente váltottam munkahelyet. Sosem bántam meg, mert úgy éreztem, hogy ott már nincs helyem, ahol akkor voltam. Lépnem kell. Főleg magam, meg aztán a család miatt.
2,5 éve vagyok ezen a munkahelyen vezetői beosztásban. Helyettesi posztra jelentkeztem és ideiglenes vezetői posztba kerültem. Gondoltam, ha úgyis el kell végeznem a vezetői feladatokat, akkor elvállalom. Az első félév iszonyat sok munkával járt. Egyedül dolgoztam be magamat a feladatokba, ismertem meg a csapatvezetés előnyeit és hátrányait. Nehéz volt ez az időszak, de bizonyítani akartam elsősorban magamnak, aztán másoknak is.
Közben rájöttem, hogy ez az, amit szívesen csinálok és szeretem csinálni. Erre vártam évek óta, ez az a terület, amiben kiteljesedhetek. Amikor 1,5 év után vissza akart jönni a volt vezető, engem választottak az intézmény további vezetésére, őt pedig áthelyezték. Ez egy óriási elismerés volt számomra.
Azóta egyre biztosabban végzem a dolgomat, de még mindig látom a lehetőségeket, hogy hol fejlődhetek, illetve hol fejleszthetem a csapatomat.
Egyetértek tbs-sel. Nagyon fontos, hogy szeresd, amit csinálsz. Nem elég, hogy jó vagy valamiben, szívesen is kell csinálnod. A pénz jól jön meg minden, de ez nem elég elismerés. Az sokkal inkább, hogy a felettesem figyel rám és megkérdezi, hogy vagyok és, hogy ideje lenne szabira mennem, mert látja, hogy sokat dolgozok. Hogy a teamem elismer és kikérik a véleményem, különben pedig egyedül dolgoznak. Hogy a teamem és a felettesem megbíznak bennem és tudják, hogy a döntéseim az intézmény javát szolgálják.
Vannak napok nekem is, mikor 10 órákat dolgozok, mert beugrok a csoportokba emberhiány esetén és miután elvitték a gyerekeket, állok neki az irodai munkának. Viszont vannak olyan napok is, amikor 6-7 óra után felkelek az asztaltól és hazajövök. De úgy érzem, hogy amíg mindezt szívesen teszem és nem csak a pénz miatt, addig jó helyen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Warhammer 40.000
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Ubuntu Linux
- Elemlámpa, zseblámpa
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest