Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ha beteszek a papírzacskóba 6 db kiflit, a pénztáros csak belenéz, kérdezi: 5 db? Mi a jó válasz? Mármint a helyes nyilván az hogy: nem, 6. De elkezd-e menthetetlenül zuhanni az erkölcsi szakadékba aki azt mondja: igen, 5 ?
Mérvadó-e egy ilyen 79 Ft-os apróság, hogy azt mondjuk aki erre képes az másra is? Vagy vannak a csínyek, meg vannak a bűnök, és ki-ki meggyőződése szerint húzza meg a határt?
Van egyáltalán értelme ezen gondolkodni? Visszakapja a sorstól az ember akár a helyes, akár valamelyik másik utat választja? Vagy lehet valaki becsületes, attól még lehet simán szerencsétlenebb, mint egy laza erkölcsű?Igen, vettem ma 6 kiflit, és 6-ot mondtam, nem is állt rá a szám az 5-re. Most akkor verjem magam hátba, vagy b..szam magam arcon, mert én vagyok az a labilis erkölcsű, aki egyáltalán elgondolkodik ezen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest