Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Jobbulást!
Mellhártya gyulladásom volt 2007 február-március körül. Alapesetben a mellhártya két sima felületű szövet ami elcsúszik egymáson minden ki- és belégzés alatt. Ha begyulladt, akkor ez két rücskös reszelő, ami egymást basztatja. Nem hirtelen alakul ki, kell hozzá egy lábon kihordott történet... Félig ülő helyzetben tudtam aludni valamennyit a legerősebb recept nélküli fájdalomcsillapító mellett. A háziorvos kiírt két hétre, de semmi erősebb fájdalomcsillapítót nem írt fel az antibiotikum mellé. Aznap éjjel ügyeletet kellett hívni, mert a fájdalomtól olyan kis levegőket tudtam venni, ami káros az egészségre. Arra még emlékszem, hogy az ügyeletes kipakolt egy sor ampullát, szólt, hogy forduljak hasra - nem volt vicces mutatvány - kétszer megszúrt, még félig felültem, aztán kimentek. Ülök a sötét szobában az ágyon és filmszakadás. Másnap délelőtt riadtam fel, 5 ampulla volt lefejezve az éjjeli szekrény tetején, még mindig fájt, de kaptam levegőt. Gyulladáscsökkentő, ópiát származék fájdalomcsillapító és már nem tudom, hogy még mik voltak a koktélban. Hétfőn végre kaptam vényre Cataflamot - akkor még csak az aceklofenák-kálium hatóanyagú létezett - ezzel ki tudtam húzni a betegséget, még maradt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest