Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Délelőtt kaput szereltem, bár ne tettem volna. A felső rögzítőpontból kiakadt, és rám dőlt az egész (vaskapu). Alig bírtam kimászni alóla. Ültömben dőlt rám, és ahogy oldalra dőltem, megreccsent egy bordám. Először még csak kicsit fájt, de utána a hátam is elkezdett fájni, 1-1 köhögés vagy tüsszentés során majd berosáltam. Elmentem a sürgősségire Vácon, ahol megröntgeneztek, illetve meg is ultrahangoztak. A diagnózis szerint csak zúzódás.
Bevettem a létező legerősebb (vény nélküli) fájdalomcsillapítót, de sz*rt sem ér. Sem ülve, sem állva, sem fekve nem jó (akárhogy fordulok), majd megőrülök úgy fáj (érdekes módon leginkább a hátam, nem elöl a bordarész - de 1-1 hirtelen mozdulatra ott is bele tud nyilallni csúnyán).
Volt valakinek már bordazúzódása? Mennyi idő alatt gyógyul, illetve hogyan lehet/érdemes addig is csillapítani a fájdalmat? Jah, és aludni hogy lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VR topik
- Napelem
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest