Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tudom honnan van az infód és nem tudom melyik ágazatról, ezért csak az én munkaterületemről tudok beszámolni.
Kifejezetten gyanúsnak találom a 1,5-2 éves munkaidőket egy cégnél (a még rövidebb persze még gyanúsabb). Ilyen esetben szeretem kikérdezni a jelentkezőt és figyelni, hogy beszél az előző munkahelyéről, a váltásokról. Sok mindent le lehet szűrni egy ilyen beszélgetés során.Téma Whatsapp: Én szeretem és szívesen használom.
A kollégákkal gyorsan tudunk értekezni ès infókat továbbküldeni (pl xy kollégának szülinapja van. mit ajándékozzunk neki?)
A korona időszak alatt a szülői munkaközösséggel ez volt az egyetlen felület, ahol rövid idő alatt meg tudtuk beszélni a változásokat, infókat cserèltünk. Máig megvan a csoport, csak a tagok változnak.Péter elérhetetlen a közösségi médiában. Ez az egyetlen hely online, ahol aktív. Mind a barátok, mind a rokonság engem keres először, ha valami talàlka van vagy az éves “mi van veletek?hogy vagytok?” beszélgetésre kerül sor.
Így alakult, hogy az ő barátai az én barátaim lettek…
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs