Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tudom honnan van az infód és nem tudom melyik ágazatról, ezért csak az én munkaterületemről tudok beszámolni.
Kifejezetten gyanúsnak találom a 1,5-2 éves munkaidőket egy cégnél (a még rövidebb persze még gyanúsabb). Ilyen esetben szeretem kikérdezni a jelentkezőt és figyelni, hogy beszél az előző munkahelyéről, a váltásokról. Sok mindent le lehet szűrni egy ilyen beszélgetés során.Téma Whatsapp: Én szeretem és szívesen használom.
A kollégákkal gyorsan tudunk értekezni ès infókat továbbküldeni (pl xy kollégának szülinapja van. mit ajándékozzunk neki?)
A korona időszak alatt a szülői munkaközösséggel ez volt az egyetlen felület, ahol rövid idő alatt meg tudtuk beszélni a változásokat, infókat cserèltünk. Máig megvan a csoport, csak a tagok változnak.Péter elérhetetlen a közösségi médiában. Ez az egyetlen hely online, ahol aktív. Mind a barátok, mind a rokonság engem keres először, ha valami talàlka van vagy az éves “mi van veletek?hogy vagytok?” beszélgetésre kerül sor.
Így alakult, hogy az ő barátai az én barátaim lettek…
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest