Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nem. az 1500 forintos lángosban csak profit van. az adó, a járulék, a munkabér, az anyámkínja az a 650 forintosban van benne.
semmi, de semmi nem indokol ilyen mértékű áremelést ezen a piacon, csak a vélt elnaradt haszon pótlása.
és így megint a bérből, fizetésből élők szívják meg. mert én ugyanúgy nem kaptam fizut \ kevesebb fizetést kaptam amikor tombolt a kovid, de most nem kapok két és félszer annyit. nekem be kellett nyelni a kiesést, nyelje be más is. (btw kíváncsi lennék, hogyan alakulnának az árak, ha lett volna valódi mentőcsomag a szektor számára, mert hogy ezt a csúti elkúrta, az nem kérdés)
úgy kaptam most júliustól plusz projektre 10% emelést, hogy ebből ötöt el is vitt az infláció.
hát énmiattam az összes lángosos is éhendögölhet amig 1500 a lángos.
A lidlben 500 forint a 8 (10?) darabos fagyasztott. Kell hozzá egy liter olaj, aztán kész. Majd sütünk itthon (ahogy eddig is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Napelem
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest