- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Apple MacBook
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Lassan felnő a Huawei a kínai AI igényekhez
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis hazai élménybeszámoló.
Fél év után végre voltunk hétvégén a nagyszüleimnél Hegyalján.Láttam, hogy az M3-as állapota nem lett jobb a tél folyamán, lyuk hátán lyuk, toldozva-foltozva, ahogy kell egy büszke és erős országban. De már ott is, ahol egy éve még jó volt (pl. a kisebb forgalmú M30-ason is)
De ez még mind semmi. A 37-es út "gyorsforgalmi része" is olyan már, hogy egy m2 sima felület nincs, úgy szét van fagyva.
És aztán mész tovább Szerencs felé, ahol eddig 2*1 sávos volt az út, de legalább sima: az út mellett egy szép, 50-100 éves nyárfa-sor volt, és bazzeg, Gesztely és Szerencs között az ÖSSZES fát kivágták, mert szélesítik az utat. Nem ott csinálják meg előbb, ahol szar, hanem szélesítik, ott, ahol amúgy jó.
20 kilométeren át, az út mind a két oldalán az összes fát kivágták. Rákerestem, megtaláltam róla a cikket, hogy 1201 db fák vágtak ki.
Az szerintem több, mint egy városliget, egy kisebb erdő. És nem is volt szempont, hogy legalább néhányat megtartsanak, vagy, hogy szép legyen, vagy zöld szemlélet...
Nem, ott maradt 20 kilométeren át a pusztaság. Nekem, aki 40 éve járok arra, ez valami olyan furcsa látvány volt, sokkolt.
És ez ma így megy Magyarországon.De remélem, építenek majd megint egy 20 km-es gyorsforgalmit, amire odabasznak még 5 db körforgalmat és lámpás kereszteződést, hogy le kelljen lassítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Fűnyíró topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest