Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
En azt feltetelezem, hogy az adatsor nem netto hazugsag, hanem ugy van megkonstrualva, hogy az nekik elonyos legyen, megpedig azert, mert az elobbi opcio politikailag kockazatosabb, mint az utobbi, de nem feltetlenul eredmenyesebb.
Nem ertem, hogy mi ebben a naivitas, oszinten szolva en pont a ti megkozeliteseteket latom kicsit naivnak (kb. 'beirtak par random szamot egy tablazatba'). Ennel szofisztikaltabban mukodik a rendszer.
Ahogy irtam is, _szamomra_ ezek a szamok azt sugalljak, hogy a kinai vakcina valamennyivel gyengebb, mint a Pfizer, de elegendoen jo.
Te azt gondolod, h a kinai konkretan hatastalan? Semmi ok nincs arra szerintem, hogy ezt hidd; viszont egy csomoan vilagnezeti okokbol ezt probaljak elmagyarazni maguknak.
Fideszellenesek: a kinai es az orosz mogott csak csalas lehet, vagy veszelyesek, vagy hatastalanok, vagy egyik sem, es ez a ket rezsim csak szart kepes gyartani.
Kormanypartiak: a keleti vakcinak biztosan kiralyak.Szoval szerintem pont ugyanazt csinalod te is, mint a kormanyhivok, csak a masik oldalrol.
Szerintem joggal feltetelezheto az eddigi informaciok alapjan, hogy az orosz es a kinai vakcina is 'megfeleloen hatekony', de termeszetesen engem is zavar, hogy a kinairol meg mindig nincs hivatalos eredmeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs