Hirdetés
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Amazon Fire TV stick/box
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
En azt feltetelezem, hogy az adatsor nem netto hazugsag, hanem ugy van megkonstrualva, hogy az nekik elonyos legyen, megpedig azert, mert az elobbi opcio politikailag kockazatosabb, mint az utobbi, de nem feltetlenul eredmenyesebb.
Nem ertem, hogy mi ebben a naivitas, oszinten szolva en pont a ti megkozeliteseteket latom kicsit naivnak (kb. 'beirtak par random szamot egy tablazatba'). Ennel szofisztikaltabban mukodik a rendszer.
Ahogy irtam is, _szamomra_ ezek a szamok azt sugalljak, hogy a kinai vakcina valamennyivel gyengebb, mint a Pfizer, de elegendoen jo.
Te azt gondolod, h a kinai konkretan hatastalan? Semmi ok nincs arra szerintem, hogy ezt hidd; viszont egy csomoan vilagnezeti okokbol ezt probaljak elmagyarazni maguknak.
Fideszellenesek: a kinai es az orosz mogott csak csalas lehet, vagy veszelyesek, vagy hatastalanok, vagy egyik sem, es ez a ket rezsim csak szart kepes gyartani.
Kormanypartiak: a keleti vakcinak biztosan kiralyak.Szoval szerintem pont ugyanazt csinalod te is, mint a kormanyhivok, csak a masik oldalrol.
Szerintem joggal feltetelezheto az eddigi informaciok alapjan, hogy az orosz es a kinai vakcina is 'megfeleloen hatekony', de termeszetesen engem is zavar, hogy a kinairol meg mindig nincs hivatalos eredmeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 AI -ra és Gamer/Munkára LAPTOP I7-11850H/ 32GB RAM / 1TB SSD / NVIDIA RTX A3000
- Dell Latitude 7420 Prémium laptop 14" FHD IPS kijelző / 16GB memória / Intel Core I5-1145G7 / gar.
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest