Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
hát ebben a kérdésben nem fogunk egyetérteni, de én képtelen vagyok rettegni egy betegségtől, még olyantól is, ami megölhet. viszont rettegek attól, hogy én, meg pláne a gyerekeim nélkülözni fognak azért, hogy random józsi - vagy akár a saját 72 éves tüdőbeteg apám - aki "pedig még élhetett volna akár 5 évig is" esetleg ne legyen beteg vagy ne haljon meg. Ennyire én nem tudok népnemzeti lenni, sajnálom.
A pénztelenség nagyon közeli és valódi probléma, még vírus sem kell hozzá. Tavasszal elég is volt köszönöm.
Megbetegszek? Megbezegszünk? Mind nem fogunk meghalni. Ti sem, én sem.
Hordom a maszkot, nem járok tömegbe, mosom a kezem, méretem a lázam. Kevesebb kontaktom akkor se lesz, ha bezárják a gyárat. Szóval részemről menjen a gazdaság. A gyerekek oviba, iskolába. A mozit, focit, plázát bezárhatják, meg munka, bevásárlás vonalon túl lezárhatnak mindent, az se érdekel, csak munka és pénz legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest