Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
először is kompótnak*(vagy mi a tökömnek mondják mikor megfőzöd az almát sok vízben sok cukorral, de utálom ezt a szót) sima alma mellé kurvajó fűszerezi az egész löttyöt. annak a levéből instant 2-2,5 litert húzóra vizipisztolyos fosásig meg tudok inni.
de amúgy meg hordós savanyú káposztába is kell ám tenni bőséggel, hogy rendes íze legyen. volt szerencsém gyerekkoromban pár hordóval összenyomdosni, a fűszerrétegek egyik fő összetevője volt. jó, nem azt etted direktben, de kellett.
pálinkában én annyira nem kedvelem, én olyan oldszkúl vegyigyümi vagyok, szilva-körte-alma, ami nagyapámék kertjében felszedhető volt, és a 800 literes bányászcsillében össze tudott rottyanni főzés előtt. jajte drágajó cefreszag, csatakrészeg muslicák felhője, darazsak és méhek 18 féle nemzetségének gyűjtőhelye, te.
nincs valakinek kölcsön időgépe? visszaadom*(Kompót-Vladicsek sarok) [jav]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest