Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASRock B860 Pro RS ddr5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gratulálok, sok boldogságot!
A kötelező 1,5m távolságot megtartottátok (hacsak nem egy háztartásról beszélünk)?
-
Ne is próbáld megérteni, mert össze vissza hazudoznak.
Először azt hangoztatták, nem kell maszk, most meg igen, nyilván azért is mondták, mert tudták, hogy nem lehet kapni, nehogy az emberek bepánikoljanak, illetve hogy kiderüljön, rohadtul nincsenek felkészülve...
Arról nem beszélve, hogy minek ürítik ki a kórházakat, ha nézzük a számokat, alig van 2-3.000 fertőzött... Ezek közül is kevesebb aki ellátásra szoruló. Akkor meg minek? Talán hazugság az egész számhalmaz?
Nagyon sokaknak nincs még most sem maszk a fején, arca előtt, és ilyen számok vannak. Valami akkor nem kerek...Remélem hogy tényleg mi ilyen immunis faj vagyunk, és nem lesz olyan mint ahol tényleg sok a halott. De az hogy pl. akiknek megszűnik a munkahelye, majd mehet közmunkásnak, vagy katonának... Vicc, szánalom kategória...
Milliárdokat kaptunk az egészre az EU-tól, erre támogatunk olyat országokat, cégeket, projekteket, egyéb marhaságokat, amit qvára nem kéne.
Látszik mi a fontosabb ott fent. Nem az emberi élet, hanem a pénz!UI: elnézést kérek mindenkitől, de kijött belőlem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Azokat a szabályokat amiket minden nap elmondanak 800x,azokat betartottuk...
De tovàbbra sem ezen van a hangsúly,nem is értem a szabàlyokon való lovaglást...
Hanem hogy ha péntek du 5kor tele lehet a Duna-part,akkor szombat v vasárnap miért nem lehet tele!?A mögöttes logikàt nem értem. -
törölt tag
Noha nem engem kérdeztél
Mindenki köteles más emberekkel a szociális érintkezést – a közös háztartásban élők kivételével – a lehető legkisebb
mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot (a továbbiakban:
védőtávolság) tartani.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Voltam haverommal kutyát sétáltatni héten párszor 5-6 között és elég sokan voltak.
-
ToBeY
nagyúr
Ezt a hétvégi lezárásokat nem annyira értem,csak hétvégén támad a koronás vagy mi?!
Hét közben délután tömve van a római-part az rendben van?! -
bobsys
veterán
-
-
BlacKSouL
addikt
Keletkezett kis összegű(~4000Ft) szociális hozzájárulási adó fizetési kötelezettségem. Mivel eddig ilyen nem volt, az elmúlt sok évben elég egyszerű volt az adóbevallásom, adófizetési kötelezettségem 100 Ft alatti volt, és visszajáró is, ezért ilyen ki- befizetések nem kellettek. De most a Szocho befizetésére vagyok ugye kötelezett, de a bevallási tervezet levélcsomagban, se guglizva nem találtam külön arra vonatkozó infót, hogy na akkor most kinek, hova, milyen formában fizethetem be május 20-ig. A nyugdíjpénztáros meg önsegélyezős honlapokon is csak annyi van, hogy xy esetben a pénztártag a szocho megfizetésére kötelezett. Pont.
Vehetem-e alapul ezt a tájékoztatót, és ez alapján simán egyszerűen az ebben a jegyzékben szereplő megfelelő (39. sorszámú) számlaszámra átutalom a NAV-nak, és kész? Illetve elfogadva a bevallási tervezetet, azzal egyéb teendőm nincs. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én ezt értem, de az ember nem mindig ugyanoda utazik, hanem máshova. Mert azért utazunk, hogy sok helyet lássunk. Arra pedig jó ez a szolgáltatás.
Az ügynök jutalékot kér, ez ilyen, de a szolgáltatása nélkül nem tudod végigböngészni a teljes adriát, hogy hol van a legfaszább fekvésű szabad partmenti cucc...@Mikrobi:
ezért a "100-an nézik éppen" dologért nyilván nem kár (persze intelligens ember ezt is ignorálja), de a többit is olvastad?
Nem megfelelően tüntette fel a szép-kártya elfogadást (kit érdekel? amúgy kötelező? hogy lehet ezért büntetni? Ha világcég vagy, kit érdekel a szép-kártya?)
Illetve, hogy nem minden szállás mondható le ingyenesen. Nem b+, oda van írva, hogy lemondási feltételek, mivel ezt a szállásadó dönti el.és mindez 2,5 milliárdért. De majd odaadják valami nonsense pénzkidobásra, mint pl. vadászati kiállítás, keresztény világtalálkozó vagy kilátó felcsúton, vagy valami hasonlóra.
A magyar állam meg abszolút el van szállva ezekkel a büntetésekkel.
az elmúlt fél évben:
Booking.com - 2,5 milliárd Ft
Telenor - 1,8 milliárd Ft
Vodafone - 1,17 milliárd Ft
Facebook - 1,2 milliárd Ftmindeközben egy olyan országban élünk, ahol egy csomó területen alig van verseny, és pl. a közbe' szerzések 70%-án egy induló van...
De nem azzal foglalkoznak, hanem ezzel. -
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Rég megvágták már őket külföldön ugyanezért, a fejlettebb kontinensek mindegyikén.
Mégis él és virul az üzlet.Egyébként ha magyar szállás, akkor szallas.hu (csak kicsit köcsögebb a bookingnál), vagy a kettő közül az egyiken kinézek egy helyet, utána meg felhívom a szállásadót, hogy az előbbieken találtam szabad szobát, és mennyi az annyi?
Általában a közvetítős jatt nélküli ár fölött egy kicsivel megegyezünk. -
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Azért ezzel a ‘már csak 2 elérhető, és most éppen háromszázan nézik ezt a helyet’ ótvar szöveggel házhoz mentek a fülesért. Felőlem kb mindenkit rommá büntethetnek, aki ehhez folyamodik. Hogy mekkora a bírság, ahhoz nem értek, de abban biztos vagyok, hogy lőrincünk, vagy a nemzet veje szívesen megveszi a kócerájt, ha összeomlik, és akkor mindjárt nem lesznek büntik.
p
-
most olvasom, hogy a GVH megb*szta a booking.com-ot 2,5 milliárdra, idézem: "többek között megtévesztően hirdette egyes szálláshelyeit ingyenes lemondási lehetőséggel, valamint agresszív, pszichés nyomással késztetett mihamarabbi foglalásra."
agressszív pszichés nyomásgyakorlás hatására foglaltak vele magyarok milliói, ahelyett, hogy valamelyik szálloda website-ján foglalták volna listaáron kétszer annyiért...
És hát az arányosság is... 2,5 milliárd? az hány vendégéjszaka ára?
Ez a multik bírságolása az adóbeszedés egy új formája kezd lenni itt abszurdisztánban. -
válasz
parandroid
üzenetére
el kéne menned projekt menedzsernek, kedves robotom..!

-
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nekem inkabb az a fura, hogy a lepcsocsere idejen senkinek nem jutott eszebe, hogy lefurjon valamit, ami gatolja az ajto becsukasat.
-
Érdekes emberek vannak... Előző lakásban maradt (majd áthozott és tárolt) háztartási gépet házhoz szállítással eladtam, az átvevő hölgy legalább 10 napja átvette. Most telefonál hogy elvittek szerelőhöz és két csavar hiányzik, meg amúgy sem működik, nálunk "biztos csak elkapta a fonalat", de ott nem megy, és nem tud vele mit kezdeni. Szeretem az ilyet... Most mit kapok vissza, egy szétszedett, kiberhelt izét?
#71847 tbs: Akkor ahhoz képest még nekem semmiség az ügyem. Csak idegesítő hogy 50 dolcsis cucc lóg a levegőben, és megy az idő.
#71849 gaborbol: Ez nagyon tetszik. Bár egy meeting előtt megnézném néhányuk arcát, miután megláttak az "ajtót".
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Pontositok, hasznaltak volna, de csak dekoaracio.
Meg kellett emelni a szoba alapjat, hogy ne essen el az ugyfel miutan atlepte a keretet, tettek egy lepcsofokot szinten az ajto ele, hogy a keretbe se essen el senki.
A kepen latszik, hogy igy mar nem lehet becsukini az ajtot, mert ott a marvany lepcso, de hiaba mondjak mindenkinek, hogy ne probalja meg becsukni, mert nem lehet.
Az ember ilyen, hogy de ma mer nem? Hu bakker, milyen konnyen jar ez a nagy ajto, na majd en akkor becsukom...
Ezert van letorve a lepcso ele 3 helyen es ez mar a masodik lepcso
Berendeztek, egy csomo penz elment ra, beultek es hopp.
Se a mobil es wifi nem mukodik
Ha kozvetlen az ajot elott van az AP akkor sem.Szoval ez mellett van egy igazi targyalo. De valoban sokak szamara nem jo latvany a racs, meg a sok vas tekintve, hogy nagyon komoly eseteken dolgoznak...
-
Hehe megint itt van a göcs

ethjan
(friss újonc)
>minden hónapban felnyomja az oldalt.
es mi a kurva anyadat hoborogsz ezen? te is rohansz a kis forumodba es jelented, hogy megint privatot kaptal. bizonyitani tudod? vagy csak a beteg elmed szulemenye ez is? mikor emeszted mar meg, hogy nem akarjuk a tetves partodat a parlamentbe latni? ha ennyire utalod a magyarokat, mi a faszert nem huzol el innen??
egyebkent amikor szdsz-eskent szetloptatok az orszagot, azt mikor fogjatok rendezni? egyebkent is mi a faszert zabalsz (mert ugy nezel ki mint egy diszno) disznohust? -
gaborbol
őstag
Ugyvedi iroda, ami volt bank epuletben mukodik.
A szef annyira nehez, hogy nem erdemes kiszedetni, mert megfizethetetlen.
Targyalo teremnek hasznaljak, de ugye a cat6-os kabelnek egy lukat kellett furni, hogy legyen IP telefon. Telefonos csavo 9 oran keresztul furt egy lukat a teton, mert ott a legvekonyabb az anyag.

Azt mennyi bitkojn elferne az ajto mogott.
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
ehhhehe..!
van egy komolyabb szallitmanyom, ami szingapuron keresztul jott volna a dhl-el (nem express, sajna). februar 14-e ota ott dekkol, es nem mernek mondani semmit (reszlegesen mukodnek, az a raktar ahol a cucc van hatosagi zar ala kerult). persze a magyar oldalon a vamot a szamla alapjan mar reg elinteztem. (mert kellett
) -
válasz
concret_hp
üzenetére
Ezen felesleges fennakadni. Itt már olyan "szabály" van hogy aznap mikor megkapom az értesítőt a csomagról, át sem vehetem, csak másnap. Ezenkívül van olyan pakkom amit 03.31.-én adtak fel nekem, és azóta is várom, persze türelmemet kérték.
-
concret_hp
addikt
van ami ilyenkor sem változik: minden csomagküldő megtalál, csak az adómból is finanszírozott magyar postán átfutó csomagokkal van a gond...

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Tavho, tizenpar ev alatt meg nem sikerult kellemesen meleg fole menniuk vele.
-
concret_hp
addikt
-
-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Kali azt mondta, hogy az Adatvedelmi hivatal baszogatja a vezetoseget, mert mint kulfoldi lakosnak nincs "jogom" hozzaferni EU allampplgarok adataihoz (IP, meg ilyenek).
De nincs gond, sajnos nem is lenne idom csinalni
De itt a hivatalos, profeszionalis advajsz: irj a Modkerbe

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Panelban mar egy ideje gondolkodok rajta, hogy a melegvizes agat rakotom, de csak a gondolatig jutottam, meg nem olvastam at a papirjait vagy barmi.
Nem tudom, mennyire toleralna a 40+ fokos bemenot, de sok baja nem hiszem, hogy lenne, viszont minden gyorsabb lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Némi felárért (10% körül) árulják errefelé az 5 év garit bármilyen műszaki cikkhez. Csak bejelented, hogy rossz, jönnek érte, viszik, és vagy visszahozzák javítva, vagy csere. Nem tudom, hogy működik, még nem romlott el semmi, amihez vettem ilyet. Illetve egy Trotec párátlanítóm igen, de arra normál gari volt, visszaküldtem az ő költségükre (van vagy 40 kg), 2 napra rá jött helyette egy vadas új. Gyakorlatilag velem együtt adhatták fel. A másik egy Krups kávéfőző volt, ott az amazon szó nélkül jóváírta a vételárat, amikor bejelentettem, hogy elromlott, és elindítottam a visszaküldést, de az meg még egy éves se volt.
p
-
-
gaborbol
őstag
Tildy,
Ezek alapjan mindegy mit veszel.
Ebben a teljesen szakmai videoban (attetelesen)el is magyarrazzak a fo okot.
Valamint a video vegen lathato, hogy mennyire fontos a kepzett, napra kesz es marka specifikus tudassal biro szerelo. -
törölt tag
Szóval én az AEG+re szavazok.
+1 AEG -
BlacKSouL
addikt
Mosógép Electrolux, a kijelzett idő, es a valódi idő között nincs összefüggés, az 1 percnél biztos, de bármely szám esetében el tud telni több perc a csökkenésig.
Szárítógép aeg, dettó. Egy kifejezetten rövid programnál volt, hogy 34 perc lejárta utàn, még 20 percig szaritott 1 perc van hatra.
Szoval ezek mind ilyenek. Szerintem a szuperintelligens automatika ugy mukodik, hogy beallitod a 2 óra 5 perces mosast. Mericskel, forgolodik, 10 perc mulva kiirja hogy hopp, eleg lesz 1 ora 5 perc. Es utana szepen visszacsal annyit percenkent, hogy vegul 1 ora 55 perc lesz. Tehat semmit nem rovidit, pedig eloszor azt irja ki. -
válasz
concret_hp
üzenetére
Nagyon egyszerű: a gazdasági összeomlást akarják megelőzni. Mert politikusok és szavazatban gondolkodnak nem emberéletben.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
A briteknél is van 800-900-as napi halálozás , de igen ez nar kit érdekel az olasz után.
-
A mi főnökasszonyunk terve valami ilyesmi...

-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
én se vágom mégis mi a f@szt várnak a lazítástól... itthon meg főleg...
-
concret_hp
addikt
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Aki annyira hulye, hogy ezt elhiszi / meg barmit elhisz a Trumpnak az hulljon is
"In the 18 hours after the president's suggestion during a Thursday night news conference, the city center got 30 exposure calls -- nine specifically about Lysol, 10 about bleach and 11 about other household cleaners.
In the same window last year, there were 13 cases -- two specifically about bleach and none of them about Lysol-related products" -
-
-
-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
USA? Georgia mar enyhitett is. Olyan tockost kapnak majd a virustol, hogy nem szedik ossze magukat.
Bar Trumpbacsi megmondta a tutit csutortokon.
“Meg kene vizsgalni, hogy hogyan lehet beinekciozni a napfenyt meg a fertotlenito szert az emberekbe, mert az hatasos lemme.
Ugyan itt hasznalt elnokot cserelnenk egy vodor krumplira. -
válasz
parandroid
üzenetére
Szingapúr és KÍna elkezdődött visszafertőződni valami variánssal. Itt meg még le sem ment és mégis lazítás gyön ahogy írod.
-
parandroid
félisten
“Százötvenre emelkedett a járványban meghalt olasz orvosok száma. A hivatalos adatok szerint eddig 34 ápoló, 18 egyéb egészségügyi dolgozó és 13 gyógyszerész veszítette életét.”
Vége ugyan még nincs, de már tervezik a lazítást májustól. Mi lett volna ott a lassan 6 hete tartó karantén nélkül? Olaszokat, spanyolokat brutálisan elkapta, a többieknek volt idejük valamennyire felkészülni. Ennél csúnyábbak már csak a US számok lesznek (már azok). Dél-Amerika statisztika híján nem fogja kiverni a biztosítékot, Afrikában meg hozzá lehet írni még egy tömeges halálozási okot a meglévő tizenhéthez.
De ott pontos számok úgysem lesznek megintcsak.p
-
gaborbol
őstag
Hajdu energomat es pelenkaszarito!!!

Nalunk is Samsung van. A szaritogepben mar csak a motor es a kezelopanel nem gyari a tobbit mind csereltem.
Szinten irja, hogy 1 perc van hatra, de meg fel oraig elszoszol itt is. Igazabol nem erdekel,csinalja, nem surgos.A mosogep viszont hibatlan, de a szaritora sincs egy rossz szavam, mert a harom kicsi gyerek mellett brutalis, hogy mennyit megy es hogy hanyszor tul van pakolva.
Anno harom evet meloztam haztartasi gepszerelokent. Az Electrolux egesz jo volt, akinek volt kicsivel tobb penze annak Aeg-get ajanlottam akkor. Hat igen a Mile az kulon kategoria, de meg is fizeted.
Mosogep es a szarito gep is brutalisan olcso. Gyakorlatilag heti fizetesbol kijon mar semmit nem lehet ra mondani.
-
Erről csak a saját történetem jut eszembe. Samsung porszívókat használtunk a családban már évtizedek óta. Utolsó előtti 2014-es vétel ma is működik. 2018-ban vettünk még egyet, pont a garancia lejárta után megállt, leégett a motor. Így, lomistól vadásztam egy Miele S254i Compact-ot, jó nehezet, mert "a súly a megbízhatóság jele". Kitakarítottam a belsejét YT videók alapján, kapott új szűrőket, és vígan teszi a dolgát. Meglestem a neten, 1987-1995 között gyártották. Azért ez jelent valamit, nah, meg a west-germany felirat. Azóta pár napja szüleimnek is vettünk egy Miele C1 Classic-ot (fater utálja a porszívó hangját, de ezt még használja is). A Miele mosógépeknél is 5000 ciklusig tartó élettartamot ad meg. Tudom, túlárazott, meg nagy a hype, de engem meggyőzött.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hat jo, csak a Miele 1700 fontnal kezd, az LG meg Bosch meg 700-nal. Nem mindegy. Raadasul talan a miele 2 ev garis?
-
törölt tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Csodák nincsenek, a minőséget meg kell fizetni
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ördöglakat?
-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Indulsz a vulkánhoz a gyűrűvel, Frodó?

gratula!
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Befűztek, kismókus? Jó kutya!
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Vezetékes FEJhallgatók
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Amugy ha jol tudom az Alfoldi Porcelan most mar Villeroy and Boch neven fut.