Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Van valakinek tippje, hogy hol lehet elegansabb teli kabatot kapni, ami sportosabb alkaton is all valahogy?
Sportos, meleg dzsekim van, valami olyanon gondolkodtam, ami kicsit elegansabb, hosszabb fazon, es meleg. Szoval lehetoleg nem szovet, mert azon atfuj a szel es nem vizallo.
Neztem par Fjallravent a hetvegen, de mindegyik olyan volt, hogy ha vallban jo, akkor hasban/derekben beleferek magam melle.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Filmgyűjtés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Wars rajongók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asus A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- RTX 2060 Super - Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition (6.2NM) - ÚJ - GARANCIÁLIS 2028.01.06-ig
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest