Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
na, ideért, beszereltem, de vegyes érzéseim vannak. (first world problemek következnek)
Tényleg nagyon szép hangja van, meg fasza a DAC is, sokkal jobban szól (beszarás, mintha új zenéket hallgatnék), mint az elődje, de működésében, ilyen hétköznapi dolgokban nagyon benánhéjon csúsztak el a készítők. És úgy tűnik, hogy erről még nem szólt nekik senki.
Egyrészt a távirányító hang-szabályozása csapnivaló, gombnyomásonként 6-8 decibelt ugrik, semmi átmenet. Kézzel állítva kellően síma, de ahhoz ugye oda kell menni. Nem tudom, a 21. században egy jó nevű gyártó (Marantz) miért ilyenre kalibrálja?
Másrészt tele van világító ledekkel, amik mindig világítanak, erősen. Világít a forrás (hogy melyik input, ez nagy erős fénnyel. Világít a 'speaker A' gombja, és világít a 'source direct' gombja is (persze, úgy akarom hallgatni, mert úgy jobb a hang)
De a non-plus ultra, hogy a digitális bemenetek esetében, ha nem kap jelet, akkor villog is az erős fényű led. Átküldök egy file-t a chromecast-ra, végetér, villog. Lejár a CD, villog. Hát normáááális? Komolyan nem tudom, ki találta ki ezt..?
Azért nem házimozi erősítőt vettem, mert a sztereónek szebb a hanga. Erre villog, meg világít.
Az ember nem azért vesz sztereó erősítőt, hogy világítson és villogjon...
Vagy ha igen, akkor olyan fényerővel, hogy csak látszódjon, de azért a szobát ne világítsa be a tévé alól...
Most azon gondolkodom, hogy leragasztom a ledeket
A távirányítós dolgot majd megoldom máshogy, pl. a médialejátszóval, de az is nonsense.De az is opció, hogy eladom, és veszek másikat. Az a legszebb, hogy a tesztek az ilyen hétköznapi dolgokra valahogy sosem térnek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest