Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
Hali!
Nem tudom hová kéne írni ezzel kapcsolatban, így inkább kerestem valami off topikot..
Szóval én a régi felület híve voltam és vagyok most is, ami úgy látom teljesen megváltozott az egész lapcsaládnál egy oldalt kivéve, amit nagyon bánok.
Mobilarenát és prohardvert használtam sokáig felváltva aztán, hogy bejött az új felület a mobilos topikokat is a prohardver alól nézegettem.. Aztán az is megreformálódott ezért gamepodra váltottam, ott böngészgettem mindent.. Ma sajnos ez is "frissült" így már csak egyetlen egy megoldás maradt: logout.hu
Gondolom ez is hamarosan megújul.. Ez ellen lehetne valamit tenni? Nem hiszem..
Vagy valaki aki nagyon ott van az informatika világában nem tud valami trükköt amivel ezt meg lehet akadályozni, vagy majd visszaállítani valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest