Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Önmagában az, hogy a hétvégén látni lehetett kék eget, és még a napot is, tisztára megérte ezt a szűk 7 hónap sötétséget. Ki is vetettem a végtelen tél alatt rózsaszín gilisztaszínűvé vált testemet hogy égesse hamuvá. Persze a (természetesen napozás közben betaláló) futó zápor ellenére kifekve maradtam, így egy enyhe pirulást is elkönyvelhettem végre.
Az meg hogy reggel nem kell télikabát, sapka sál, gumicsizma kombóba öltözni, külön öröm. Egész más az ember hangulata. A kék ég, a napsütés, a zöld növények. Biztos nem mindenkinek tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest