Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tavaly beköltözött a házba egy egyedülálló anyuka két gyerekkel. Illetve azt hittünk hogy két gyerek, de igazából két Isten csapása nevelés híján. anyukán látszik h ad magára de a gyerekeken ennek az odafigyelésnek a negatív hatása is megmutatkozik.
A lépcsőházba ki szokta csukni őket ahol teli tüdővel üvöltenek. Ha jön lakó akkor a bejárattól a lakásajtóig kísérik a fenti hanghatással ha kéri ha nem. Az udvaron a parkoló autókat szokták dobálni hógolyóval, labdával egymással (olyan 5-6-7 éves formák). Ma szemmel vertem őket míg felértem a tetőre, de hangerővel megfutamítottak.
Ha mérgezett cukorkát adok nekik leültetnek. Ha az anyjukat ütöm agyon akkor is. A szép szóra nem hallgatnak, már próbáltam. Hogy én mindig kifogom a leg antiszociálisabb lakótársakat?!
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest