Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A jelenlegi, illetve az előző generációt mertem ajánlani. Aki 3,5 éve egy akkor 2-3 éves technológiájú tabletet vett, ott mostanra biztosan vannak már kompromisszumok. Friss szoftver viszont még mindig van rá. Amúgy ismerek ilyet, böngészésre használja, nem panaszkodik. Újat is vehetne, nem pénzkérdés, de internetezni ezen is tud, akor meg minek? Majd ha elromlik.
De semmi gond, nekem attól nem lesz jobb, ha Bleki ezt is kipróbálja, vagy ha nem, részesedést nem kapok belőle, az én készülékem nem fog elromlani ettől, te meg told nyugodtan huawei-jel, nekem az sem fáj, meg az sem, ha azt ajánlod neki.
Amúgy igen, belegondolva, a 2-3 év talán túlzás volt kicsit, bár egy 2 gen Mini még mindig teljesen jól használható, az meg olyan ötéves körüli hardver most, szóval a fene tudja. Persze biztos tudtok olyat mondani, ami kikészíti, de Ez nagyjából platformfüggetlen.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest