Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz BlacKSouL #64131 üzenetére

Az a konkrét példány kuka. Nem tudom, mit műveltek vele, takánbegy gyári állapotra visszaállítás segítene rajta, de valószínűbb, hogy hardverhiba. Nálam a 6s még mindig totál smooth, hozzászólást írni mondjuk nem egy élmény, de ezzel együtt ezen élem az életem, és nemigen tudok rá panaszkodni. Van, hogy egy hétig be sincs kapcsolva a noti, tényleg minden ezen megy. Pedig nem mai darab. Valami 500 eur-ért vettem szerződéshosszabbításkor, 24 hónapra lebontva kamatmentesen, szóval valami havi 20 eur-ért van egy telefonom. Volt némi választék akkoriban is (akkor talán épp az i8 volt a csúcs, szóval ez már akkor két generációval öregebb volt), de a normálisabb droidos készülékek simán drágábbak voltak ennél. Ami elfogadható áron ment, már ott is kifutó generáció volt - vagy valami olcsó, butított tömegmodell. Meg szoktam nézegetni néha én is a droidokat, de így 6+ év almázás után egyre kevésbé érzem úgy, hogy visszatérnék. És nem azért, mert az alma egyre jobb lenne, inkább azért mert a kötelezőn felül (egyre gyorsabb procik, több memória, nagyobb tárterület, jobb kamera) a droid sem tud semmit felmutatni, ugyanazokat tudom ellene felhozni, ami miatt anno váltottam almára: a nyitott, linux-szerű oprendszer, amit hekkelned kell, hogy normálisan működjön, a hektikusan változó, és kicsit sem kézre álló szoftverkörnyezetet, és ui-t, valamint a frissítések esetlegességét. És akkor az aktuális csúcsmodellek almát megszégyenítő árazásáról még nem is beszéltünk. Szóval egyik kutya, másik eb, illetve ami az egyiknek feature, az a másiknak bug, és vice versa, úgyhogy mindenki használja azt, amelyiket jobban bírja, és örüljünk, mint majom a bizonyosnak, hogy legalább ezen a szinten még van valamennyi választásunk (vagy legalábbis annak az illúziója).

p

Új hozzászólás Aktív témák