- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A futós appomban (garmin connect) van egy olyan achievement, hogy fussak egyet 38 fokban. Szurkoltam, hogy összejöjjön még Mo-n, de csak 36-ig jutott a hőmérő, amíg ott voltunk (a hivatalos meteorológiai adatot nézi). A hét második felére itt már lehűlést mutat az előrejelzés, de holnap délutánra még egy 37 fokos utolsó attakkot, szóval bízom benne, hogy meglesz.
Hétvégén amúgy esküvőztünk, akkor is fincsi meleg volt. Szerencsére kifogytam az összes szövetnadrágból, és öltönyömből, szóval az ünnepi levisem vettem fel egy rövidujjas inggel (nem akarok még most öltönyt venni, bízom benne, hogy még sikerül formásodni), de így is végigizzadtam az estét. Fél tizenkettőkor indultunk haza, akkor mutatott 30 fokot az autó hőmérője.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam topic
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fűnyíró topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest