Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Semmi olyasmit nem állítottam, hogy nem tévedhetetlen a NAV és nem lenne érdemes átnézni (fyi újra: "elvileg, ha a normál jövedelmen kívül nincsen más..."). Csak annyit írtam, hogy már nem muszáj foglalkozni vele, ha valaki nem akar (nincs büntetés amiatt, hogy nem adsz be határidőn belül szja bevallást), ha meg online nézi meg, hagyja jóvá az ember a tervezetet, az éppenséggel elég felhasználóbarát módon van megoldva.
Ami a NAV által ismert adatok pontosságát illeti, szerintem eléggé feketén-fehéren leírják a GYIK-jukban [link], hogy "a nyilvántartásában szereplő, a munkáltatói, kifizetői bevallások, adatszolgáltatások adatai alapján" készítik el a tervezetet, tehát abból dolgoznak, amilyen adatszolgáltatást kaptak 2018 január 31-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konteó topic
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest