Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Gamepad
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Új Toshiba notebook-modellek
- VR topik
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
A minőséget mindenki szereti és értékeli. A szakadék ott nyílik meg, ahol a vágyak és a lehetőségek görbéje találkozik. A szürke hétköznapokon nem kell a bélszín, jó a zöldbab főzi rántott parízerrel. Nyilván nem is tehetném meg, hogy minden nap a felső polcról egyek, de igényem sincs rá.
Este a munka után a kőbányai világos (tetszőleges teszkóban kapható cseh sörrel behelyettesíthető) is felüdülést okoz ha legurítom sec-perc alatt, kár belém olyankor a hypolt nedű (pláne ha nem is ízlik). Tele van a pincénk otthon borral (nem is rosszal), de ha úgy van, akkor én is veszek valami különlegeset a boltba és nem a sajátot iszom.
Valamiért a gyerek is vajjal kéri a kalácsot, nem libamájpástétommal, pedig azért a pirított édeskalács jó tud lenni vele. Ez esik jól neki.Csak azért mentem bele ebbe a csipkelődésbe, mert úgy éreztem a hozzászólásaidból, hogy csak az eltartott kisujjas fine dining meg gourmetkodás, meg a szopogatva sörözés tenné az embert. És szerintem meg nem.
Attól, hogy ki mit fogyaszt, (kinek mi okoz örömet) még nem lett senki se jobb, se rosszabb ember.És nyilván én is általánosítok, de véleményem szerint akik a prémiumnak mondott / tartott vagy éppen divatos dolgokat eszik, isszák, (a tágyalt kézműves vonalak pl.) kissé (nagyon) lenézően nyilatkoznak azokról, akiknek a sopronira, vagy tarhonyáshúsra futja, vagy éppen csak ahhoz van kedve. Ezért zavar a dolog, mint jelenség.
(mégmielőtt: írásban nem jön át, de nem veszekszem, hanem beszélgetek, szóval szmájli minden sor végére)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Formula-1 humoros
- E-roller topik
- Gamepad
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Utolsó raktáron! Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD - 27% ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest