Hirdetés
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Haverom is megmártózott az újhullámban, vett vagy 8 féle kommerszbótban kapható kézműves sört, hogy kóstolgassuk meg, darabja biztos hogy 700-800 Ft, amiért már tisztességes belgákat is lehetett vóna venni, node mindegy. Momost én körömszakadásig védem a kisiparos magyar terméket ha jó. Talán a 8 féléből vagy 2 volt ami olyan jó erős átlagot tudott hozni. A többi olyan simán felejthető. De hogy mik voltak... hát passz. És elkövettem a hibát, hogy megkóstoltam valami ipát utolsónak, ami aztán annyira nem ízlett, hogy ihaj. Mivel ez akkorra úgy a 3. féle ipa volt, amit mindenki nagy rössel kóstoltatott velem, én így ezzel le is írtam a fajtát, pontosabban kihúztam az "én ezt szeretem" kosárból. Node az unicumot is mindenki imádja az ismerősi körömből, én meg egyenesen gyűlölöm. Egyszer gyerekkoromban sikerült ennem kifakadt epétől megkeseredett májat, no azóta se a tonicot, se az unicumot nem tudom meginni, se semmi mást ami direkt keserű. Ez már csak úgy mellékszál.
Új hozzászólás Aktív témák
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Alkoholista nevelde
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest