Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- 3DMark Vantage eredmények
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Haverom is megmártózott az újhullámban, vett vagy 8 féle kommerszbótban kapható kézműves sört, hogy kóstolgassuk meg, darabja biztos hogy 700-800 Ft, amiért már tisztességes belgákat is lehetett vóna venni, node mindegy. Momost én körömszakadásig védem a kisiparos magyar terméket ha jó. Talán a 8 féléből vagy 2 volt ami olyan jó erős átlagot tudott hozni. A többi olyan simán felejthető. De hogy mik voltak... hát passz. És elkövettem a hibát, hogy megkóstoltam valami ipát utolsónak, ami aztán annyira nem ízlett, hogy ihaj. Mivel ez akkorra úgy a 3. féle ipa volt, amit mindenki nagy rössel kóstoltatott velem, én így ezzel le is írtam a fajtát, pontosabban kihúztam az "én ezt szeretem" kosárból. Node az unicumot is mindenki imádja az ismerősi körömből, én meg egyenesen gyűlölöm. Egyszer gyerekkoromban sikerült ennem kifakadt epétől megkeseredett májat, no azóta se a tonicot, se az unicumot nem tudom meginni, se semmi mást ami direkt keserű. Ez már csak úgy mellékszál.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest