Hirdetés
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cipő.
Nevet nem mondok, több helyütt sem. Vettem pár éve egy bőr cipellőt, kifejezetten alkalmi jellegűt. Kb 170€nak megfelelő JMF árában. Ez alkalmanként a lábamon is volt, minden probléma nélkül. Egy bő hete, PHtársunk esküvőjére meghívtak, gondoltam naCCerű alkalom esmét elővenni (kitömve, bőrápolóval beáztatva a saját dobozában a helye az ágyneműtartó mélyén).
Picit szorított az elején, de mire megtettük a Szeged- Kecskemét távolságot ahol megálltunk egy cigire, már el is múlt az érzés. Sajnos a parkolóban a sok átutazó mindenfélét szíJJedobÁt, és sikerült belelépnem egy barack maradékába.
Amikor megpróbáltam a talpáról lesikálni a gusztustalanságot megfejtettem az idővel idomulás rejtélyét. Mindkét cipő talpa a varrások mentén, és a bal oldalinak a felső talpi része gyk porrá vált. Kicsit sem volt ... érdekes az esküvő ahol úgy jártam mint aki besz@rt csak h ne hulljon le a lábamról a cipő maradéka.
De legalább egy drága tapasztalattal lettem több: nem veszek soha többé drága cipőt, mert minek ha 6 éven keresztül évi 2 alkalmat sem bír ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest