Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Így már én is jártam, szintén valami jó drága téli cipő volt, nyilván csak hidegben, ritka alkalmakkor hordtam. Egyik szezon elején az első hordásnál konkrétan leporlott rólam a talpa. A felső résznek semmi baja nem volt, a talp konkrétan szétporlott. A gyártó márkaboltjában annyit tudtak mondani, hogy, ja ápolni kellett volna a gumit. A kommersz, lenézett Jack Wolfskin bakancsomat 4, vagy 5 éve vettem, kapja az ívet rendesen, mihelyst hűl, nedvesedik az idő, az a standard kutyasétáltatós, sárban-latyakban topogós, vizes fűben gázolós cipő, a mai napig egyszer sem ázott be, pedig nem volt kezelve semmivel. Annyi, hogy a beton ennek is megviselte a talpát, kissé simára van már kopva, de ugyanolyan kényelmes, mint új korában volt. Mondjuk a két cipőt valahol ugyanolyan árban vettem, mind a kettő 25k fölötti aktuális forint-értéken volt, bár lehet, hogy amikor az elsőt vettem (2000-es évek elején), akkoriban még az az összeg többet ért, mint 2012 körül.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest