Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Hahó! Közterületen garázdálkodó kutya melyik hatóságnál jelenthető? Gazdátlan, de fix helyen tartózkodik, egy zebra vonzáskörzetében, vagy az egyik oldalban a kerítés melletti sövénynél, vagy a túloldali Tigáz bódénál, bebújva a rossz kerítésen. Forgalmasan helyen van, és főleg a kerékpárosokra rendszeresen ráront. Nem tudom, harapás történt-e már. A gazdikeresők csak a szomorú szemű yorkikat meg édesbús keverékeket pátyolgatják, ehhez már nem fűlik a foguk. A városi jegyző, vagy ki lehet az illetékes gyepmester felettese? Nemrég költöztünk ide, de a probléma nem annyira új, és mivel sűrűn használom azt az útvonalat, én nem fogom ezt így ennyiben hagyni. Egyszer rajtakaptam egy faszt, hogy ételt rakott ki neki, nem hatotta meg, hogy a kutya agresszív, direkt rászóltam, hogy ne etesse. Gyalogos forgalom ott nem nagyon van, de emlékeim szerint azokra is láttam már rárontani a nyáron.
Imádom a kutyákat, van is, de ez a helyzet így akkor is tarthatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest