Hirdetés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Házimozi haladó szinten
- Mini PC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Szerintem en majd tudom, hogy mi erdekel, es hogy mi alapjan hozok donteseket.
Lehet, hogy kicsinyes, valahol megis erdekel, hogy a szolgaltatas amit igenybeveszek 20% vagy 90% profitot tartalmaz, es hogy ez ki zsebebe vandorol. De az is lehet, hogy csak nem erdekel elegge a kuzdosport meg ez a cirkusz korulotte, es nem en vagyok a celcsoport.
Az is egy teljesitmeny persze - az _en_ skalamon kicsivel a drogdilerek teljesitmenye fele lonem be -, hogy sikerult ennyire felhypeolni a kuzdelmet, hogy ugy fizettek az emberek a 100$-okat, mintha az eletuk mulna rajta, de en nem errol a teljesitmenyrol beszeltem, hanem a sporthoz kothetorol, es akkor visszatertunk az eredeti kerdesedhez, hogy mitol ekkora nagy szam egy ilyen meccs, hogy ekkora bevetelt general. Nem nagy szam, a bunyo max kozepes volt, megis sikerult "behulyiteni" embereket, hogy szokatlanul nagy (oh mar majdnem aranytalanult irtam) osszeget fizessenek akarcsak egy kozvetitesert. Azt a kepet festettek elozetesen a meccsrol, hogy barmi keresnivaloja van az mma-snak, holott profik 1% eselyt adtak neki.
Raadasul szerintem tulsagosan is minden a forgatokonyv szerint tortent a meccsen, ez egy mindenkinek tok oke eredmeny lett, es ment a vallveregetes utana rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoIP telefonálás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 7320 Carbon /i5-1145G7/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet, hogy kicsinyes, valahol megis erdekel, hogy a szolgaltatas amit igenybeveszek 20% vagy 90% profitot tartalmaz, es hogy ez ki zsebebe vandorol. De az is lehet, hogy csak nem erdekel elegge a kuzdosport meg ez a cirkusz korulotte, es nem en vagyok a celcsoport.