Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Szerintem en majd tudom, hogy mi erdekel, es hogy mi alapjan hozok donteseket.
Lehet, hogy kicsinyes, valahol megis erdekel, hogy a szolgaltatas amit igenybeveszek 20% vagy 90% profitot tartalmaz, es hogy ez ki zsebebe vandorol. De az is lehet, hogy csak nem erdekel elegge a kuzdosport meg ez a cirkusz korulotte, es nem en vagyok a celcsoport.
Az is egy teljesitmeny persze - az _en_ skalamon kicsivel a drogdilerek teljesitmenye fele lonem be -, hogy sikerult ennyire felhypeolni a kuzdelmet, hogy ugy fizettek az emberek a 100$-okat, mintha az eletuk mulna rajta, de en nem errol a teljesitmenyrol beszeltem, hanem a sporthoz kothetorol, es akkor visszatertunk az eredeti kerdesedhez, hogy mitol ekkora nagy szam egy ilyen meccs, hogy ekkora bevetelt general. Nem nagy szam, a bunyo max kozepes volt, megis sikerult "behulyiteni" embereket, hogy szokatlanul nagy (oh mar majdnem aranytalanult irtam) osszeget fizessenek akarcsak egy kozvetitesert. Azt a kepet festettek elozetesen a meccsrol, hogy barmi keresnivaloja van az mma-snak, holott profik 1% eselyt adtak neki.
Raadasul szerintem tulsagosan is minden a forgatokonyv szerint tortent a meccsen, ez egy mindenkinek tok oke eredmeny lett, es ment a vallveregetes utana rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet, hogy kicsinyes, valahol megis erdekel, hogy a szolgaltatas amit igenybeveszek 20% vagy 90% profitot tartalmaz, es hogy ez ki zsebebe vandorol. De az is lehet, hogy csak nem erdekel elegge a kuzdosport meg ez a cirkusz korulotte, es nem en vagyok a celcsoport.