Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Az a baj, hogy igazából nem csak a fizetésen spórolnak sokat a cégek hanem az infrastruktúrán is. Töredékáron lehet irodát bérelni, rezsiköltség is jelentősen olcsóbb, úgyhogy az egyszeri CEO elgondolkodik, hogy vajon tényleg megéri-e UK-ben fenntartani egy data centert a presztízs miatt, vagy inkább folyamatosan építsük le egy sima fronttá, amit meg lehet pakoljunk át oda.
Év elején volt network ops transition phase 1, megrántottam őket review-n, volt morgás ezerrel, de az adatok engem igazoltak. Második próbálkozásra megpróbálkoztak azzal, hogy minimálisra csökkentették a feltételeket, azt sikerült visszapasszolni azzal, hogy ezek teljesítése nem megfelelő biztosíték az elvárt service quality biztosítására, de igazából tisztában vagyok vele, hogy szélmalomharcot vívok, előbb-utóbb, így vagy úgy, de le fogják nyomni a torkunkon.
Én kérek elnézést, de f@szkivan.
Szerk: MO-t meg sajnos szinte lehetetlen propagálni, mert kb két éve az egyik ügyfelünk Dublinból áttette Baracskára a data centerét és rengeteg bajunk van velük, így MO cégen belül nagyjából le is lett írva. Hiába magyarázom, hogy elszúrták a csapatépítést, megbíztak valami HR-es céget akik teletolták a helyet GDF szintű kirakatdiplomás majmokkal, persze, hogy nem megy a munka.

Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest