Hirdetés
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Ez valami szociális gravitációs erő lehet
Én néha a nagyobb boltokban (hiperszuper marketek) vagyok úgy, hogy odamegyek egy töküres soron valamiket megnézni, és ha 20 másodpercnél hosszabban időzök, akkor már körbe is álltak, vagy körbetoltak kocsival. Kiszabadulván továbbmegyek egy másik töküres részre, és ismét 20 másodperc múlva elkezdenek körémgyűlni az emberek. És teljesen mindegy, hogy a sörnél, csokiknál, bébitápszernél, biokajáknál, baltáknál vagy a bőröndöknél próbálkozom, rövid időn belül, hamarosan a fél bolt ott tömörül körülöttem.
Már haverokkal is ezt szoktuk röhögni, és működik, kívülről figyelve meg még 'tökviccesebb'.
Hasonló lehet a parkolás is. Én is mindig próbálok a kisbusszal is kétoldalon üres helyre középre állni, de mire kijövök biztos hogy áll mellettem valaki, és a szükségesnél is szorosabban, úgyhogy minimum 3x kell tologatnom oda-vissza mire ki tudom kanyarítani az elejét.Amúgy Mission 2 completed. Megcsíteltek, mert főnök elvitte a reptereseket a bérelt kocsijával, így nekem már csak a hoteles fele maradt. Gondolkodtam 18:10 magasságában, hogy M3-tól merre menjek, már nem siettünk, úgy döntöttem merészet húzok, bemegyek a Hősök terére meg az Andrássyra. Hát meglepően simán gyorsan lehetett haladni. Legalább lássanak valamit, ha már idejöttek. Erre mifelénk úgyis csak a mordorságot, meg az útfelújítást láthatták, de a Vajdahunyad vára meg a Hősök tere tetszett nekik. Hálistennek amennyire izgultam, annyira sima volt. Azt viszont megtudtam, hogy a busz hátsó sora már nagyon merevtengelyes érzés, mert amit elöl még csak huppanásnak éreztünk, az hátul már kemény seggrepacsi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Interactive Brokers társalgó
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest