Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Végre elérhető az új Steam Controller
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Nem kivanom senkinek, hogy fel ev alatt ket magzatot veszitsen el, egyiket ebbol majdnem felidosen, kezeljek maternityrol visszajove ugy, hogy o, te ugyis mindenhez ertesz, lesz.rjuk hogy kikkel dolgoztal egyutt, mihez ertesz, majd mi beosztunk ide oda, es emelett meg maradjon is az embe viz felszinen ugy, hogy kozben meg allast is tudjon valtani. De nem, az nem sikersztori, ha valaki mindezt egyszerre eli at, es nem sullyed el. De pont a betegsegek meg egyebek miatt a "kormere nez" a penznek. Ne haragudj joemilestonne, erre nem tudok mit mondani, ha ilyened van, inkabb tartsd meg magadnak, mert nem vagyok kivancsi arra, hogy valaki ebben merje a sikeremet. Nem te fogod megmodnani, siker-e vagy sem. Ahonnet meg jottem, onnet nezve , koszonom, igy is tobbet ertem el, mint sokan masok.