Hirdetés
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Androidos fejegységek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Persze, megneztem , es mar tudom is, de minimalisan hasznaltam eddig es6-t, raadasula linterek szolnak, ha valamit jobb maskent definialni, ( a fixer meg sokat javit is automatice).
eqMonotya, Lortech, lehet ezek igy banalis dolgoknak hangzanak, meg utalok panaszkodni, de... folyamatosan ugy erzem extra nyomas van rajtam, nem erzem jol magam a munkahelyemen, az interjuim sem jonnek ossze( persze hogy nem, nem teszem bele a szivem lelkem, mert most epp nem masik munkat , hanem egy kis escape-t, egy masik gyerkocot akarok. Ugye ha oktoberben nem tortenik az ami, akkor ebben a honapban szultem volna, ha marciusban nem,a kkor meg augusztusban.
Elfaradtam, egeszsegileg is problemank vannak ( cukorbetegseg, hypothyroid, ezeket szedem most rendbe), apumnak is rendetlenkedik a szive, na es persze kisgyerek mellett orokke figyelni kell. ( nem is ertem neha, miert akarok masikat, jah, lehet lekotnek egymast) .
Anyagilag sem allunk hu de csodasan, szoval azt sem tehetem meg, hogy egy ho fizu nelkuli.
Multkor itt a forumon is elkuldott valaki melegebb eghajlatra, hogy jobb lenne, ha elhuznek innen, senki nem kivancsi ram, szoval emocionalisan elegge lenn vagyok. Munkahelyemen meg kezdem hamarosan az 5. projektet, ami fogalmam sinc smi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest