Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki pattogó hagszóróra ötlet ?
Van egy Tevion (jó régi) 5.1-es erősítőm, arra vannak kötve a hangszórók, és ha 5.1-be hallgatok valamit úgy hangosabban, akkor egy idő és elkezd pattogni a hangszóró, ha többet babrálom ilyenkor a távirányítóval, akkor szépen elkezd körbe menni a pattogás körbe mindegyik hangszórón, majd néha fogja magát és elnémul az egész. Ha áramtalanítom majd vissza akkor úgyahogy megy, de csak ideig.
Tegnap este annyit csináltam, hogy kihúzott állapotban mindegyik hangszóró kábelét összeszedtem rendesen, feltekertem a felesleget, összekötöttem, hogy ne legyen gubancos, mert akad ott beltéri egység is, meg a laptop tápkábele is. Próbáltam is utána, nem kelentkezett a probléma, de lehet csak azért, mert halkan tudtam használni a kései időpontra való tekintettel, de ma majd délután kicsit meghajtom, hátha csak a kábelezés volt a ludas.UI: Remélem megoldódik az ügy, mert nézegettem az 5.1-es erősítőket amin optikai bemenet is van (TV ezen keresztül), meg 5.1-es aktív kimenet (hangszórók) és legalább 1 RCA bemenet (egyéb külső hangforrás), hát nincs kedvem 25-30.000 költeni erre, pláne úgy hogy ezt az erősítőt 7.000 Ft-ért vettem úgy kb. 5-6 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest