Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- RAID
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap voltam a Diginél, hogy kössék be a netet az új lakásba. Mondták, hogy még nincs a házban, de elvileg elérhető, viszont előtte technikai címellenőrzés kell.
Az előbb hívtak, hogy pontosan hol is van ez, milyen ház ez, társasház? Mondom, hogy igen. Hány lakásos? Mondom, hogy hat.
Hát akkor nem tudják bekötni, mert a 16. kerületben családi házas hálózatot építettek ki, és 4 lakás fölött nem kötnek be. Kérdeztem, hogy ez most komoly? Azt mondja, hogy ez náluk a policy.Komolyan mondom, az eszem megáll, de tényleg.
Ott van az üvegszál az ablakomtól 10 méterre, és nem kötik be egy ilyen indokkal...?
Csak tudnám, hogy mi a különbség a 4 és a 6 lakás között, pláne, ha egyelőre egyedül én kérném? Akár közvetlenül is beköthetnék a lakásomba, a póznáról.Én azt hittem, ezeknek az a célja, hogy eladják a szolgáltatást, nem pedig az, hogy ne adják el...
Amúgy pedig inkább társasházak és kurvanagy villák vannak az utcában, szóval tényleg nem értem.És most ezért szerződjek a fosszar telekomhoz?
Hát most nagyon felb*sztak.... Na mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest