Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én anno bordásfalon nyújtottam saját súllyal gyógytornász javallatára. Osztán eljött a pillanat amikor hanyatt fekve a földön nem tudom úgy széttárni a kezeimet hogy a kézfejem hátulja érje a földet mindkét oldalon. Viszont lábbal még mindig 100 kg felett tudok nyomni, meg ha emelni kell sincs sok bajom. Egyszerűen a korral átalakult a vázizom rendszerem és megnyomorodtam.
Most hetente egyszer az asszony megtapossa a hátamat. Olyan recsegés és ropogás jön ki belőlem, hogy nem egyszer volt h leugrott rólam mert azt hitte h eltört valamim 
(#56732) K1nG HuNp : 190 cm. Akkor te tényleg fiatal lehetsz. Az én generációmban 174 cm-rel én voltam az átlag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most hetente egyszer az asszony megtapossa a hátamat. Olyan recsegés és ropogás jön ki belőlem, hogy nem egyszer volt h leugrott rólam mert azt hitte h eltört valamim