Hirdetés
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Meg peterkeT.
Hat en azert ugy globalisan gondoltam. Szoval Afrikaban van olyan orszag, ahol sok gyerek van. De pl. Japanban is eleg komoly jelenseg a szingliseg. Magyarorszagon meg az utobbi idoben azt figyeltem meg, hogy az egyetemista koru lanyok nagyon celtudatosak, de a fiuk meg azt hiszik, hogy csak azert mert ok vannak mar mindennek oda kellene borulni a labuk ele, nekik nem kell nyujtani semmit. Es van meg egy csomo ilyesmi. Szoval nekem az a resze, hogy jo lenne, ha tobb gyerek szuletne, mint most az szimpatikus. Aztan hogy ki milyen eszkozokkel probal ezert tenni az egy masik kerdes, biztos mindenki tud otletelni, illetve azt is ertem, hogy figyeljetek, jobb kezzel mindenki kap 10 millat, ja, nem mindenki, porgessuk bele a nepet, hogy mi hogy igazsagos es hogy nem, addig se a bal kezemet nezitek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- BMW topik
- Tőzsde és gazdaság
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Garanciális Lenovo Legion Pro 5 // AMD Ryzen 9 8945HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 5060
- Pioneer-Panasonic-Sony
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Garmin Marq 2 Adventurer Garanciális (2026.04.), ÚJ gyári szíjakkal, Full Set
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest