Hirdetés
- Google Chromecast topic
- OLED TV topic
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Apple MacBook
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Kiejteni nem lehet. Regisztrációmat megelőzően olvasgattam a Motorola Milestone topikot, és sok negatív véleményt írtak a készülékre, én viszont nagyon elégedett voltam a sajátommal. Jobb ötletem nem lévén, egy ékezetvariálással megszültem a nicknevem.
A tartó, ahogy peterkeT is írta, Brodit. Elégedetten használom immár harmadik telefonommal, és ha autót váltok, akkor abba is ilyen konzolt fogok venni.
fokukac: én ma voltam fogorvosnál, még mindig hibátlan, hála az égnek. Leszedte a fogkövet, és fájó búcsút vettünk egymástól. Én Sensodyne Repair&Protectet használok egy Braun elektromos fogkefével. A savas italokat a sör kivételével kerülöm, kóla, üdítők, de még szénsavas víz sem fogy soha nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest