Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
Áá, már én is szétszedtem, kifújkáltam, kipucolgattam, de nem sokat segített. Összerakásnál meg a vezeték miatt fél órát szívtam vele, míg összement. Mostanában mérgemben tenyérrel néhányszor megforgatom, mint régen a felhúzós autót, egy darabig jó, aztán megint nem. Erről sajnos csak félig kopott le a matt, úgyhogy most foltosan fényes és matt, ittott meg mocskos, ahogy a matt réteg és a bőrzsír összeállt. Már tisztítani sem lehet, vagy max lekaparni róla az összes mattot. De átlagosan 3 évente cserélek egeret, és egyébként ez méretben, ergonómiában, meg a legfontosabb duplakatt sárga gombban nagyon jó volt. Eleinte a felszíne is
Most nézegetem a mai A4-eket, ami régen középen office gomb volt, az divatgomb lett (DPI) és a duplaklikk meg lett az office gomb. De nekem se office nem kell, se dpi, nekem a mostani duplaklikk kéne egy új, működő, hasonló dizájnú modellben. Lehet tőlem holeless, vagy vtrack is, felőlem normális vezetéknélküli is, de szemezek már akksissal is... egyik se az igazi. 
Most őszintén: ki használ átlagban többször dpi váltást, és ki használ double-clicket a napi munkája során? Bármit megnyitok, mappát, akármit amihez két katt kell, ott tökéletes volt. Persze tehetnék mindent egykattintósra a windózban, de az nem olyan jó, mint ez az egy ki... gomb, amit most lespórolnak. De persze most már minden egéren 1 és 100000 között 100 lépésben válthatok dpi-t. De minek???
Új hozzászólás Aktív témák
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- Vivobook Pro 15 M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most nézegetem a mai A4-eket, ami régen középen office gomb volt, az divatgomb lett (DPI) és a duplaklikk meg lett az office gomb. De nekem se office nem kell, se dpi, nekem a mostani duplaklikk kéne egy új, működő, hasonló dizájnú modellben. Lehet tőlem holeless, vagy vtrack is, felőlem normális vezetéknélküli is, de szemezek már akksissal is... egyik se az igazi.