Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz concret_hp #50733 üzenetére

Legutóbb egy Geniust vettem édesanyámnak valami 1,5-2e HUF körüli összegért, amikor hazalátogatáskor kiderült, hogy a meglévő egere már csak néha hajlandó észrevenni, ha kattint vele. Azért azt, mert fatornyos kis falunk papír-írószer szaküzletében ez volt az egyetlen ismert világmárka, a többi jelenlévő versenyzőről még sose hallottam. Azóta is jól működik (ami el is várható tőle, nyilván), de semmi extra, sima 3 gombos, egy görgős optikai cucc. Amúgy olcsó billentyűzetből nekem eddig Geniusról vannak a legszebb emlékeim, az összes többivel csak a baj volt (itt beleértve a kommersz Logitech cuccokat is). Itthon meg már 10+ éve egy üzleti IBM-Lenovo multimédiás irodai billentyűzetet használok. Anno betáraztam belőle vagy 3 darabot valami nevetséges 1,5e HUF / db áron (talán épp ph-s apróhirdetésből), szóval ha valami történne vele, akkor is van tartalék. Utána valamiért (vagy inkább valakinek, csak aztán rajtam maradt, már nem emlékszem) vettem 2 hasonló kategóriás Dell billentyűzetet is, szintén potom pénzért, az is fasza, csak nem kerültek még sorra. Szóval billentyűzetből 40 évre előre el vagyok látva szerintem.

p

Új hozzászólás Aktív témák