Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Legutóbb egy Geniust vettem édesanyámnak valami 1,5-2e HUF körüli összegért, amikor hazalátogatáskor kiderült, hogy a meglévő egere már csak néha hajlandó észrevenni, ha kattint vele. Azért azt, mert fatornyos kis falunk papír-írószer szaküzletében ez volt az egyetlen ismert világmárka, a többi jelenlévő versenyzőről még sose hallottam. Azóta is jól működik (ami el is várható tőle, nyilván), de semmi extra, sima 3 gombos, egy görgős optikai cucc. Amúgy olcsó billentyűzetből nekem eddig Geniusról vannak a legszebb emlékeim, az összes többivel csak a baj volt (itt beleértve a kommersz Logitech cuccokat is). Itthon meg már 10+ éve egy üzleti IBM-Lenovo multimédiás irodai billentyűzetet használok. Anno betáraztam belőle vagy 3 darabot valami nevetséges 1,5e HUF / db áron (talán épp ph-s apróhirdetésből), szóval ha valami történne vele, akkor is van tartalék. Utána valamiért (vagy inkább valakinek, csak aztán rajtam maradt, már nem emlékszem) vettem 2 hasonló kategóriás Dell billentyűzetet is, szintén potom pénzért, az is fasza, csak nem kerültek még sorra. Szóval billentyűzetből 40 évre előre el vagyok látva szerintem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ Razer Kaira X White Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Razer Nari Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Razer Barracuda X Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest