Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Philips LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Illetve nekem határozottan jó tapasztalatom van a viaszozással. Sokkal nehezebben tapad az autóra a mocsok, meg a víz is szépen lepereg róla, kisebb esőnél pl van, hogy be se kell kapcsolni az ablaktörlőt. Persze sárban, latyakban ott eszi a fene az egészet. Egy út Mo-ra és vissza, és az egész autó olyan undorító latyakos ettől a párás-ködös-sáros kombótól, hogy undorodom hozzáérni. Gyakorlatilag minden tankolásnál le kéne mosni még az oldalablakokat is, nemcsak a szélvédőt és a lámpákat, de azzal a mocskos mosóvízzel, amivé a kitett vödörben lévő víz két lehúzás után válik, még ehhez sincs gusztusom.
Karácsonyra egyébként hazarohantunk pár napra, úgyhogy a boltbezárásos hisztihez is volt szerencsém (kb úgy voltak nyitva az üzletek, mint itt, a hanyatló nyugaton), tény, hogy fatornyos kisfalunkban kiürültek a boltok 24-én, de én ezt nem a hosszabb bezárásnak tudnám be, egyszerűen a tualjdonosok fillérbaszósága párosul az igények rossz felmérésével és pocsék logisztikával. Beültünk az autóba, és elugrottunk egy nem egészen 20 km-re lévő Sparba, ahol kényelmesen bevásároltunk (egy vevő állt előttünk, amikor beálltunk a sorba, pedig összesen négy pénztár volt az egész üzletben, amiből kettő üzemelt), és mindent kaptunk, amit szerettünk volna. Illetve Győri Édes
KurvajótDuplajót itt sem tudtak egy egész kartonnal adni, csak az volt nekik, ami ki volt rakva a polcra, úgyhogy lesöpörtem onnét egy kartonnyit, pedig csak rendes akartam lenni, hogy ne legyen üres a polc, és ne kelljen még egyszer feltölteniük, de ilyenkor mindig olyan bután néznek rám, amikor ennyit kérek, hiába magyarázom, hogy exportra lesz.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest